ΒΕΡΟΙΑ

Χριστοφορίδης: ''Μας αδικεί το αποτέλεσμα''

Χριστοφορίδης: ''Μας αδικεί το αποτέλεσμα''
Βέροια, Παναιτωλικός, Αμαραντίδης, Βιγιαφάνιες INTIME SPORTS

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Βέροιας, Δημήτρης Χριστοφορίδης, δήλωσε ότι η ομάδα του δεν άξιζε να χάσει από τον Παναιτωλικό.

Μετά το ματς στο Αγρίνιο είπε στη συνέντευξη Τύπου: '' Έγινε ένα παιχνίδι ανοιχτό με πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος από εμάς και υπήρχε ένα δεκάλεπτο στο οποίο έχασε αρκετές ευκαιρίες, όμως το δεύτερο ημίχρονο ανήκε αποκλειστικά στη Βέροια. Είχαμε πάνω από οχτώ τελικές προσπάθειες και δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ από μία στημένη φάση''.

Πρόσθεσε: ''Παρά τις απουσίες επτά βασικών ποδοσφαιριστών που είχε η ομάδα, τα παιδιά έδειξαν πάρα πολύ καλή εικόνα, παλέψαν το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί. Θέλω να ευχηθώ καλό καλοκαίρι σε όλους, καλή ξεκούραση, συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό και συγχαρητήρια στον Μάκη Χάβο. Επίσης συγχαρητήρια και στη διαιτησία που ήταν άριστη. Εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται για την οργάνωση της νέας χρονιάς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στα παιδιά της Βέροιας για όλη τους την προσπάθεια στη χρονιά που πέρασε και να τους ευχηθώ ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας τους''.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ