ΒΕΡΟΙΑ

Τριπλή ενσωμάτωση

Τριπλή ενσωμάτωση

Στην απογευματινή προπόνηση της Βέροιας θα δώσουνε το παρών ο Ορέστες και οι νεοαποκτηθέντες Ναμπουχάνε και Ντα Κόστα

Με τρία νέα πρόσωπα θα συνεχιστεί το απόγευμα η προετοιμασία της Βέροιας. Παρόντος του Ορέστες και των νεαποκτηθέντων Ναμπουχάνε και Ντα Κόστα.

Ο Βραζιλιάνος επέστρεψε χθες στην Βέροια και θα τεθεί το απόγευμα στην διάθεση του Γκόραν Στεβάνοβιτς μαζί με τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του.

Εν τω μεταξύ για μία ακόμη μέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ο Κενάν Μπαργκάν που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και από μεθαύριο Δευτέρα αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Χθες εξάλλου πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης, ο νέος γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Βέροια Πόλυς Χουρσουζίδης είχε μια πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Σε αυτήν τους τόνισε ότι θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα τους για να δίνει λύσεις στα όποια προβλήματα τους απασχολούν ενώ ζήτησε πειθαρχία και σεβασμό στους κανόνες που έχει η ομάδα.

Σήμερα δε οι «κυανέρυθροι» θα προπονηθούνε μόνο το απόγευμα, ενώ αύριο θα έχουνε ρεπό, και το πρωί της Δευτέρας θα αναχωρήσουνε για τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Τέλος στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου δεν αποκλείεται να ολοκληρωθούνε 2-3 ακόμη κινήσεις της «Βασίλισσας του βορρά» που έχουνε να κάνουνε κυρίως με ξένους ποδοσφαιριστές.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ