ΒΕΡΟΙΑ

Καθαρή η μαγνητική του Καλί

Καθαρή η μαγνητική του Καλί
INTIME SPORTS

Η μαγνητική που υποβλήθηκε ο Σιρίλ Καλί μπορεί να ήταν καθαρή ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα απουσιάσει από το Σαββατιάτικο παιχνίδι της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας

Αν και η μαγνητική που υποβλήθηκε ο Σιρίλ Καλί ήταν καθαρή ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα απουσιάσει από το Σαββατιάτικο παιχνίδι της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Η διαφαινόμενη απουσία του Γάλλου αμυντικού έχει να κάνει με το ότι δεν νοιώθει 100% έτοιμος να αγωνιστεί και το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί για μία ακόμη αγωνιστική από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη προς αποφυγή τυχόν υποτροπής του.

Μία απουσία πάντως που δεν θα είναι η μόνη για τον Θεσσαλονικιό τεχνικό της "Βασίλισσας του βορρά" στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει σίγουρα σε ακόμη τέσσερις.

Στους τιμωρημένους Γεωργιάδη, Γεωργέα και Κόστλι και στον τραυματία Σνάουτσνερ σε αντίθεση με τον Κενάν Μπαργκάν που όπως όλα δείχνουν θα είναι στην αποστολή.

Κατά τα άλλα το σημερινό πρόγραμμα του τεχνικού της Βέροιας περιελάμβανε τελειώματα φάσεων και εκπαιδευτικό δίτερμα με τον Νίκο Καλτσά να παραμένει κλινήρης στο σπίτι του και να μην δίνει το παρών.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπολογίζεται αφού ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός από αύριο αναμένεται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ