ΒΕΡΟΙΑ

Τον Πορτογάλο Οσεάνο Κρούζ στέλνει στη Βέροια η "A Bola"

Τον Πορτογάλο Οσεάνο Κρούζ στέλνει στη Βέροια η "A Bola"

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Πορτογαλία η Βέροια έχει καταθέσει πρόταση στον Πορτογάλο Οσεάνο Κρουζ για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Η Βέροια εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και σύμφωνα με τους Πορτογάλους της "A Bola" έκανε πρόταση και στον 51χρονο Οσεάνο Κρουζ προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ένα σενάριο που κολλάει απόλυτα και με την πρόσληψη την Τετάρτη το βράδυ του Φερέιρα Κινγκ ως διερμηνέα.

Όπως αναφέρει η "A Bola" ο 51χρονος τεχνικός και πρώην συνεργάτης του Ρικάρντο Σα Πίντο στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Γιώργο Αρβανιτίδη.

Με τον ίδιο να δηλώνει στο σχετικό δημοσίευμα: «Έχω προτάσεις από την Αγκόλα, την Αλγερία και την Τυνησία…».

Το ρεπορτάζ κάνει λόγο μέχρι και για παίκτες που μπορεί να μετακομίσουν στην Βέροια αν γίνει το ντιλ και αυτοί είναι οι Βάλεκ και Γουίλιαμ Ογιούσου.

Παίζει και του Μπεργκόντι

Το σίγουρο είναι πως ένα ακόμη όνομα που έχει κυκλοφορήσει, για μία ακόμη φορά την φετινή χρονιά, για την τεχνική ηγεσία της Βέροιας και ότι έχει γίνει η σχετική συζήτηση αφορά τον 49χρονο τεχνικό Κριστιάνο Μπέργκοντι που έχει αποδεσμευτεί από την Μπρέσια.

Ενώ όσον αφορά τους Έλληνες τεχνικούς τις τελευταίες μέρες έγινε νύξη στους Σάββα Παντελίδη και Σούλη Παπαδόπουλο χωρίς όμως θετική εξέλιξη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι με πρωινή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου, συνεχίστηκε η προετοιμασία της Βέροιας με τον Στέφανο Γαϊτάνο να είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του παίρνουνε μέρος στο πρόγραμμα με εξαίρεση τους αδειούχους Γιώργο Καντιμοίρη και Πετρ Τραπ. Ο πρώτος πήρε ολιγοήμερη άδεια λόγω του γάμου της αδερφής του και ο δεύτερος για να μεταβεί στην πατρίδα του.

Το πρωί εξάλλου πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις εννέα ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας του βορρά» οι Όστοϊτς, Μρντάκοβιτς, Σιόντης, Ορέστες, Μπαργκάν, Τζόναθαν Λόπεζ, Μάνος, Ζεζίνιο και Σισοκό και τα αποτελέσματά τους αναμένεται να βρίσκονται το Σάββατο στα χέρια των ανθρώπων της ΠΑΕ.

Αυτά θα κρίνουνε πολλά για το μέλλον τους και ιδιαίτερα για τον Σέρβο Μίλιαν Μρντάκοβιτς, ο οποίος ως γνωστόν την περασμένη εβδομάδα είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα με το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον Στέφανο Γαϊτάνο. Σε περίπτωση που οι εξετάσεις του είναι καλές και από την στιγμή που ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του, τότε δεν αποκλείεται να παραμείνει στο ρόστερ και να την «γλιτώσει» με κάποιο χρηματικό πρόστιμο.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ