ΒΕΡΟΙΑ

Το Σαββατοκύριακο ο Μοϊμπέ

Το Σαββατοκύριακο ο Μοϊμπέ

Το φλερτ της ΠΑΕ Βέροια με τον Βίλφριντ Μοϊμπέ προχωράει με τον 24χρονο Γάλλο αριστερό μπακ να αναμένεται στην πρωτεύουσα της Ημαθίας το Σαββατοκύριακο για τις τελικές συζητήσεις.

Με καθυστέρηση μίας σχεδόν εβδομάδας ο Βίλφριντ Μοϊμπέ αναμένεται το Σαββατοκύριακο στην Βέροια για τις τελικές συζητήσεις.

Ένα φλερτ που έδειχνε να "παγώνει" τις προηγούμενες ημέρες αλλά τελικώς αναθερμάνθηκε και όπως όλα δείχνουν θα καταλήξει σε γάμο.

Για σήμερα το απόγευμα εξάλλου είναι προγραμματισμένη η επιστροφή του Βραζιλιάνου Ορέστες με τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό που είχε μερικές μέρες επιπλέον άδεια από τους υπόλοιπους από αύριο να ενσωματώνεται στην προετοιμασία της ομάδας στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου.

Μοναδικός απών και σήμερα ήταν ο Κενάν Μπαργκάν που ταλαιπωρείται ακόμη από το πρόβλημα στο γόνατό του, το οποίο αντιμετώπιζε στα τέλη της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Από εκεί και πέρα η απόκτηση του Νίκου Αναστασόπουλου που από σήμερα τέθηκε στην διάθεση του Γκόραν Στεβάνοβιτς ουσιαστικά σηματοδοτεί και το τέλος της συνεργασίας με τον Ισπανό τερματοφύλάκα Τζόναθαν Λόπεζ.

Τέλος κι όσον αφορά το θέμα του Δημοτικού Σταδίου της Βέροιας η Δημοτική αρχή αποφάσισε να καλέσει για αύριο στις 14:00 έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό του θέμα την έγκριση ή μη της απόφασης για παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας στην ΠΑΕ Βέροια.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ