ΒΕΡΟΙΑ

Θωράκιση με Αναστασόπουλο

Θωράκιση με Αναστασόπουλο

Την τριάδα των τερματοφυλάκων της συμπλήρωσε η Βέροια μετά από την ολοκλήρωση της απόκτησης του έμπειρου Νίκου Αναστασόπουλου.

Στη Βέροια ανήκει από το βράδυ της Τρίτης ο Νίκος Αναστασόπουλος που συμφώνησε με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ για συμβόλαιο ενός χρόνου.

Ο 34χρονος γκολκίπερ βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της ΠΑΕ Βέροια όπου αφού συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Το νέο απόκτημα της "Βασίλισσας του βορρά" που κατάγεται από το Λουτρό Ημαθίας, γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου 1979 και έχει ύψος 1,91 μέτρα. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην ομάδα της Κέρκυρας (σ.σ. πέρσι ήταν πρώτος σε αποκρούσεις στο πρωτάθλημα της Super League), ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε στις Skoda Ξάνθη (2003-2006), ΑΕΚ Λάρνακας (2006-2007) και Αστέρα Τρίπολης (2007-2011).

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Βέροια ο Αναστασόπουλος τόνισε: " Είμαι ευτυχισμένος που θα αγωνιστώ στην ομάδα της πατρίδας μου. Πιστεύω ότι με σκληρή δουλεία θα πετύχουμε εύκολα τους στόχους μας. Η Βέροια έχει διοικητική σταθερότητα που ελκύει κάθε ποδοσφαιριστή, οπότε για μένα δεν ήταν καθόλου δύσκολο να έρθω στην ομάδα που αγάπησα".

Σύμφωνα με πληροφορίες οι "κυανέρυθροι" βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση 2-3 ακόμη ποδοσφαιριστών, τους οποίους θα ανακοινώσουν μέσα στα επόμενα 24ωρα και απομένει να φανεί αν μεταξύ αυτών θα είναι οι Γιώργος Θεοδωρίδης και Βίλφριντ Μοϊμπέ. Την τριάδα των τερματοφυλάκων συμπλήρωσε η "Βασίλισσα του βορρά", η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου Νίκου Αναστασόπουλου.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ