ΒΕΡΟΙΑ

Θέλει δανεικό τον Γιαννακόπουλο η Βέροια

Θέλει δανεικό τον Γιαννακόπουλο η Βέροια
Γιαννακόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του 23χρονου τερματοφύλακα, Νίκου Γιαννακόπουλου, ως δανεικό από τον Παναθηναϊκό, έχει δείξει η Βέροια, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr.

Η Βέροια πήρε πίσω την άδεια που της είχε ανακληθεί και από εδώ και πέρα Ζήσης Βρύζας και Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχουν το ελεύθερο να εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας όποιον παίκτη θέλουν, ανεξαρτήτως ηλικίας. Το ξεσκαρτάρισμα στην ομάδα της Ημαθίας έχει ξεκινήσει, με τους Ετζενγκέλε και Γιουσούφ να είναι βέβαιο πως θα αποχωρήσουν.

Δεδομένα οι άνθρωποι της "Βασίλισσας" θα ψάχνουν για τερματοφύλακα και οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ενδιαφέρον υπάρχει για τον 23χρονο τερματοφύλακα, Νίκο Γιαννακόπουλο. Ο γκολκίπερ από την Τρίπολη αγωνίστηκε εφέτος στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό. Ήταν το μοναδικό 90λεπτο με το "τριφύλλι". Η Βέροια θέλει να τον κάνει δικό της με τη μορφή δανεισμού. Μένει να φανεί αν οι επαφές φέρουν αποτέλεσμα και ο Γιαννακόπουλος ενισχύσει τους "κυανέρυθρους" την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εκτός από τους "πράσινους", στο παρελθόν ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει περάσει από την ακαδημία του Αστέρα Τρίπολης, από τη Μπλάκμπερν, την Ουντινέζε, αλλά και από τον Πανιώνιο. Είναι αξιοσημείωτο πως όταν ήταν να αποχωρήσει από την Ουντινέζε, ο νυν τεχνικός της Βέροιας και τότε του Πανιωνίου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ήταν αυτός ο οποίος τον είχε πείσει να υπογράψει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, στην οποία τελικά έμεινε τρία χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Action images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ