ΒΕΡΟΙΑ

Τέλος εβδομάδας ο Βεργώνης

Τέλος εβδομάδας ο Βεργώνης
INTIME SPORTS

Η Βέροια μπορεί να επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό του Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο, όχι όμως και ο Αλέξανδρος Βεργώνης.

Απών στην σημερινή επιστροφή της ομάδας της Βέροιας στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό του Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο, ήταν ο Αλέξανδρος Βεργώνης.

Ο αρχηγός της Βέροιας δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις του στο γόνατό του και θα μείνει εκτός προπονήσεων μέχρι την Παρασκευή με στόχο να προφυλαχθεί και να αποφύγει την αρθροσκόπηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ισπανός τεχνικός της "Βασίλισσας του βορρά" θα επιδιώξει στην συνέχεια της διακοπής του πρωταθλήματος να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του σε εγρήγορση.

Τη φορά αυτή την προγραμματισμένη των δύο εβδομάδων διακοπή για τα δύο παιχνίδια της Εθνικής με επόμενο ραντεβού της Βέροιας το εντός έδρας με τον Λεβαδειακό στις 19 Οκτωβρίου.

Στόχος της ομάδας της Ημαθίας είναι να κάνει το τέσσερα στα τέσσερα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης συνεχίζοντας το θετικό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Super League και να παραμείνει στην 2η θέση της βαθμολογίας.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ