ΒΕΡΟΙΑ

Συνάντηση με Ραούλ Μπράβο

Συνάντηση με Ραούλ Μπράβο
INTIME SPORTS

Στην Βέροια τηρούν στάση αναμονής σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα αγωνιστική σεζόν την ίδια ώρα που απομένει η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Βλάνταν Ίβιτς. Κοντά σε συμφωνία με τον Μπράβο.

Στις τάξεις της ομάδας της Ημαθίας περιμένουν την απόφαση της έφεσης του αναπληρωτή ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά της πρωτόδικης αθωωτικής απόφασης σχετικά με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.

Όσον αφορά στον Ίβιτς θα είναι ο προπονητής της Βέροιας τη νέα αγωνιστική περίοδο καθώς ο Σέρβος τεχνικός τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση της ΠΑΕ εδώ και καιρό. Όσο για την καθυστέρηση της ανακοίνωσής του έχει να κάνει με το να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα με την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια μέχρι στιγμής έχει ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Σιρίλ Καλί, Μπράνκο Όστοϊτς, Πέδρο Άρτσε, Σωτήρη Μπαλάφα και Αλέξανδρο Βεργώνη με την σκυτάλη να αναμένεται να πάρει ο Μπάμπης Παυλίδης.

Εν τω μεταξύ το Σαββατοκύριακο υπήρξε συνάντηση μεταξύ του Ζήση Βρύζα και του Ραούλ Μπράβο και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Κάτι που σημαίνει ότι ο έμπειρος Ισπανός κεντρικός αμυντικός στην περίπτωση αυτή θα δεχθεί την μείωση αποδοχών που του προτάθηκε και θα παραμείνει για έναν ακόμη χρόνο στην Βέροια.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Δημήτρη Αμαραντίδη, του έγινε βελτιωμένη οικονομικά πρόταση αλλά ακόμη δεν έχει δώσει την τελική του απάντηση, ενώ ο Ισπανός αμυντικός Ιβάν Μαλόν όπως φαίνεται θα παραμείνει για έναν ακόμη χρόνο.

Κι όσο για τους αποχωρήσαντες μετά τους Χοσέ Καταλά και Χαβιέρ Κάμπορα δύσκολα θα παραμείνουν στην Βέροια οι Άγγελος Βέρτζος, Κενάν Μπαργκάν και Ντάρσι Νέτο μετά την ολοκλήρωση των συμβολαίων τους στο τέλος του μήνα. Ακόμη αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν οι Νικολάο Ντουμίτρου και Κάρλος Καμπαγιέρο μετά το πέρας του δανεισμού τους από τις Νάπολι και Κόρδοβα.

Τέλος η διοίκηση της Βέροια θέλει να λύσει τα συμβόλαια των Ισπανών Νταβίντ Βάσκες, Χοκίν Εσπάρθα αι Τζινάρ Τόρες. Την ίδια ώρα στους μεταγραφικούς στόχους της «Βασίλισσας του βορρά» φέρεται να βρίσκονται οι Δημήτρης Κυριακίδης που έμεινε ελεύθερος από την Skoda Ξάνθη και Νίκος Τσουμάνης από τον Πανθρακικό.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ