ΒΕΡΟΙΑ

Συμφωνία με Σισοκό

Συμφωνία με Σισοκό

Η ΠΑΕ Βέροια συμφώνησε με τον υψηλόσωμο Γάλλο κεντρικό αμυντικό Μαχαμαντού Σισοκό που το μεσημέρι αναμένεται στην Θεσσαλονίκη και από εκεί για την πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Ο υψηλόσωμος Γάλλος κεντρικός αμυντικός Μαχαμαντού Σισοκό πρόκειται να αποτελέσει το νέο κομμάτι του ρόστερ της φετινής Βέροιας.

Μία μεταγραφή που αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα καθώς το μεσημέρι αναμένεται στην Θεσσαλονίκη από όπου θα μεταβεί στην πρωτεύουσα της Ημαθίας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να βάλει την υπογραφή του.

Ο Σισοκό ανήκε από 2007 έως το 2012 ανήκε στην ιταλική Ουντινέζε που κάθε χρόνο όμως τον έδινε δανεικό ενώ την περσινή 2012-2013 αγωνίστηκε στην σκοτσέζικη Κιλμάρνοκ.

Συγκεκριμένα η Ουντινέζε δάνεισε τον 25χρονο με ύψος 1.92μ. Σισοκό κατά σειρά στις Σελάνο (2007-2008), Γκαλίπολι (2008-2009), Έουπεν (2009-2010) και Κιλμάρνοκ (2010-2012).

Εκτός πάντως του Γάλλου κεντρικού αμυντικού στις τάξεις της ΠΑΕ Βέροια ενδέχεται να κινηθούν τα επόμενα 24ωρα και για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού μόνο όμως σε περίπτωση όμως που βρεθεί κάτι εξαιρετικό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία της Βέροιας για το μεθαυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ντεμπούτο του Τον Κάανεν θα συνεχιστεί σήμερα με μία απογευματινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης και έδρα της ομάδας.

Ο Ολλανδός τεχνικός της Βέροιας είδε χθες τον Μρντάκοβιτς να βγάζει χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα και να τίθεται στην διάθεσή του αλλά σε μια φάση στο εσωτερικό διπλό ο Γκιγιέρμο δέχθηκε ένα χτύπημα με αποτέλεσμα να υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική για να διαπιστωθεί τι ακριβώς υπέστη.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ