ΒΕΡΟΙΑ

Στο προσκήνιο ο Κατίδης

Στο προσκήνιο ο Κατίδης
Ποϊ, Κατίδης INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Κατίδης, αποτελεί έναν από τους μεταγραφικούς στόχους της Βέροιας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το όνομα του Γιώργου Κατίδη βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα της Βέροιας για την νέα αγωνιστική περίοδο.Στις τάξεις της "Βασίλισσας του βορρά" βλέπουνε στο πρόσωπο του 20χρονου μέσου και πρώην της ΑΕΚ ως έναν από αυτούς που θα μπορέσει να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε μετά την απώλεια του Μάικλ Οαλϊτάν.

Κατά τα άλλα ο Πάμπλο Γκαρσία παραμένει πάντα στα υπόψη του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Βέροια, Γιώργου Αρβανιτίδη, θέλοντας με την απόκτησή του να ταράξει τα νερά στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και να ενισχύσει την μεσαία γραμμή της ομάδας του.

Σημαντική παράμετρος στην περίπτωση του Ουρουγουανού στην ενδεχόμενη μετακίνησή του στην Βέροια θα έχει να κάνει και με την απόφασή του να συνεχίσει ή όχι το ποδόσφαιρο αλλά και αν ο Ιβάν Σαββίδης του προτείνει να αναλάβει κάποιο πόστο στον ΠΑΟΚ.

Κατά τα άλλα και όσον αφορά την διαμόρφωση του κορμού της Βέροιας της νέας αγωνιστικής περιόδου από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στο ρόστερ της στα πλάνα της διοίκησης της ΠΑΕ μετά την παραμονή του Ορέστες είναι αυτές των Καλί, Μπάρμπα και Μπερτίν.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ