ΒΕΡΟΙΑ

Στην Βέροια Γεωργέας & Σνάουτσνερ

Στην Βέροια Γεωργέας & Σνάουτσνερ

Η ΠΑΕ Βέροια ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Γεωργέα, αλλά και του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Αμφότεροι υπέγραψαν για έναν χρόνο

Με την φανέλα της Βέροιας θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Νίκος Γεωργέας, καθώς η "βασίλισσα του βορρά" ανακοίνωσε την απόκτησή του.

" Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Γεωργέα για 1 χρόνο", ανέφερε η λιτή ανακοίνωση της ομάδας.

Ο Γεωργέας ξεκίνησε την καριέρα του από την Μάνη Πλάτσας και το 1995 εντάχθηκε στην ομάδα της Καλαμάτας. Το 1996 δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στις αρχές του 2001, έπειτα από τις πολύ καλές εμφανίσεις του με την ομάδα της Καλαμάτας πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος, έχοντας συνολικά 267 συμμετοχές και 2 γκολ.

Ακολούθησε ο Σνάουτσνερ

Λίγο αργότερα η Βέροια ανακοίνωσε και την απόκτηση του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, με την ανακοίνωση να είναι αυτήν την φορά λίγο μεγαλύτερη, καθώς ανέφερε και την ιδιότητα.

"H Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Miroslaw Sznaucner για 1 χρόνο", ανέφερε συγκεκριμένα η ανακοίνωση, ενώ θυμίζουμε πως πρόκειται για 33άχρονο Πολωνό αμυντικό (κυρίως δεξί μπακ) που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Στην Βέροια Γεωργέας & Σνάουτσνερ
TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ