ΒΕΡΟΙΑ

Σιλβέστρ και άλλοι δύο

Σιλβέστρ και άλλοι δύο

Κι ενώ ο Κάρλο Κόστρι βρίσκεται ήδη στην Βέροια η διοίκηση της ΠΑΕ μεταξύ των τριών κεντρικών αμυντικών που αναμένει απάντηση μέχρι το βράδυ είναι και από τον Μικαέλ Σιλβέστρ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια μετά την διαφαινόμενη απόκτηση του Κάρλο Κόστρι θέλει να κάνει το «μπαμ» με την απόκτηση του Μικαέλ Σιλβέστρ.

Ο 35χρονος Γάλλος πρώην διεθνής αποτελεί μία από τις τρεις επιλογές αριστεροπόδαρων κεντρικών αμυντικών για την «Βασίλισσα του Βορρά» σε μία υπόθεση που θα κλείσει θετικά ή αρνητικά μέχρι το βράδυ.

Ο Σιλβέστρ ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής Γαλλίας την πενταετία (2001-2006) ενώ αγωνίστηκε στις Ρεν (1996-1998), Ίντερ (1998-1999), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1999-2008 με 249 συμμετοχές και 6 γκολ), Άρσεναλ (2008-2010) και Βέρντερ Βρέμης (2010-2012).

Την ίδια ώρα ο Κόστρι βρίσκεται ήδη στην Βέροια από χθες, σήμερα το πρωί είναι να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως ο 31χρονος διεθνής επιθετικός από την Ονδούρα να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Παράλληλα για το θέμα του προπονητή όλα τα ενδεχόμενα παραμένουνε ανοιχτά για τον διάδοχο του Μάκη Χάβου στην τεχνική ηγεσία της Βέροιας.

Στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ Βέροια θα ήθελαν το όλο θέμα να κλείσει μέχρι μεθαύριο Κυριακή χωρίς όμως να βιαστούνε κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται στην άκρη του πάγκου στην Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό να κάτσει ο Νίκος Καρύδας.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ