ΒΕΡΟΙΑ

Σε συμβιβασμό με τη Βέροια ο Ετζενγκέλε

Σε συμβιβασμό με τη Βέροια ο Ετζενγκέλε
Ετζενγκέλε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την επόμενη εβδομάδα ο Γουίλιαμ Ετζενγκέλε θα αποτελέσει παρελθόν για τη Βέροια, αφού θα λύσει το συμβόλαιό του, έχοντας νωρίτερα έρθει σε συμβιβασμό με την ΠΑΕ.

Το περασμένο καλοκαίρι η Βέροια πήρε τον Γουίλιαμ Ετζενγκέλε. Ενέταξε στο δυναμικό της έναν ποιοτικό στόπερ, ο οποίος μάλιστα προερχόταν από γεμάτη σεζόν στον Παναιτωλικό (25 παιχνίδια, 1 γκολ). Παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο στην ομάδα της Ημαθίας, τις επόμενες μέρες θα αποτελέσει παρελθόν.

Είναι επιθυμία του να μείνει ελεύθερος και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έρθει σε συμβιβασμό με την ΠΑΕ και θα υπογράψει τη λύση της συνεργασίας του. Ο 28χρονος Καμερουνέζος είναι δεδομένο πως θα προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων εντός των συνόρων, αφού έχει δείξει ότι αποτελεί αξιόπιστη λύση για τα μετόπισθεν.

Εφέτος με την ομάδα της Μακεδονίας ο Αφρικανός αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια. Υπενθυμίζεται ότι θα αποχωρήσει από τη "Βασίλισσα" και ο Μοχάμεντ Γιουσούφ, ο οποίος και αυτός έχει συμβόλαιο. Για τη θέληση του τελευταίου να αποχωρήσει είχατε άλλωστε διαβάσει στο Sport24.gr από τις 14 Απριλίου.

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ