ΒΕΡΟΙΑ

"Προτείνουμε να μας ανακοινώνει τους διαιτητές της ομάδας του"

"Προτείνουμε να μας ανακοινώνει τους διαιτητές της ομάδας του"

Μετά την ΚΕΔ και η ΠΑΕ Βέροια εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία "επιτίθεται" στον Παναθηναϊκό και τον πρόεδρό του Γιάννη Αλαφούζο. Διαβάστε την ανακοίνωση. Στην Αθήνα η αποστολή της "βασίλισσας του βορρά".

Μετά την ΚΕΔ και η ΠΑΕ Βέροια εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία "επιτίθεται" στον Παναθηναϊκό και τον πρόεδρό του Γιάννη Αλαφούζο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροιας αναφέρει:

" Συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός κοινής ιδιοκτησίας με Ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία- μέλος της Super League (Παναθηναϊκός) επιχείρησε, με ένα κατευθυνόμενο "ρεπορτάζ" στη διάρκεια του βραδινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων της Πέμπτης 29-08-2013, ευθεία και απροκάλυπτη παρέμβαση στη διαδικασία διεξαγωγής του αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΒΕΡΟΙΑ.

Οι αναφορές με απαξιωτικά και μειωτικά σχόλια, στους διαιτητές του αγώνα, στον πρόεδρο και στελέχη της ΚΕΔ/ΕΠΟ, αποδεικνύουν ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιδιώκει τη δημιουργία κλίματος εκφοβισμού των διαιτητών του αγώνα και την άσκηση ψυχολογικής σε βάρος τους πίεσης στο βωμό του αποτελέσματος, μέσω της τηλεόρασης, αποφεύγοντας τις επιπτώσεις του πειθαρχικού κώδικα.

Ότι το κλίμα αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έκτροπα σε βάρος των διαιτητών ή της αντίπαλης ομάδας δε δείχνει να απασχολεί καν τον μόνιμο "ανακοινωσάκια" των social media.

Κατά τα λοιπά "εργάζεται αόκνως", παρέα με τους ειδικούς και γενικούς συμβούλους του, για το «καλό του ποδοσφαίρου»…

Υ.Σ. 1: Προτείνουμε προς αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων να μας «ανακοινώνει» τους διαιτητές που επιθυμεί σε κάθε παιχνίδι της ομάδας του!

Υ.Σ. 2 : Καλούμε τον επίσημο εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να μας πει εάν υιοθετεί το περιεχόμενο του σχολιασμού του τηλεοπτικού σταθμού".

Στον Ταύρο πριν την Λεωφόρο

Στα αγωνιστικά, με μία απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο του Ταύρου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο λίγο μετά την άφιξη της αποστολής οδικώς στην Αθήνα.

Προπόνηση που έγινε υπό της οδηγίες του "υπηρεσιακού" τεχνικού Στέφανου Γαϊτάνου κι ενώ χθες μετά το τέλος το τέλος της προπόνησης ο Μίλος Μπάσιτς, μέχρι πρότινος βοηθός του Γκόραν Στεβάνοβιτς, έδωσε για τελευταία φορά το παρών.

Κι αν πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης ο "στρατηγός" μίλησε για αρκετή ώρα στους ποδοσφαιριστές του θέλοντας μέσα από τα λόγια του να τους ανεβάσει την ψυχολογία μετά την αποχώρηση του Σέρβου τεχνικού ο Μπάσιτς προχώρησε σε ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού του Παναθηναϊκού.

Ακολούθως αποχαιρέτησε με την σειρά του τους ανθρώπους της ομάδας και αναχώρησε και αυτός για την πατρίδα του όπως έκανε και ο Στεβάνοβιτς που απομένει να φανεί αν και κατά πόσο θα συνεχίσει άμεσα την καριέρα του σε ομάδα της Τουρκίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το θετικό για τον Γαϊτάνο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει για πρώτη φορά όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του. Κι αυτό γιατί οι Γκιγιέρμο και Αποστολόπουλος εξέτισαν την τιμωρία τους.\

Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γαϊτάνος, είναι οι εξής: Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Όστοϊτς, Τραπ, Καλτσάς, Μπεν, Μπαργκάν, Μρντάκοβιτς (πιθανή ενδεκάδα), Καντιμοίρης, Αποστολόπουλος, Σεντεμέντες, Γκιγέρμο, Βεργώνης, Σεγούντο, Παυλίδης και Μάνος.

Όσον αφορά το θέμα προπονητή οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Βέροια έχουνε καταλήξει σε 1-2 ονόματα Ευρωπαίων τεχνικών χωρίς να αποκλείεται ο εκλεκτός του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Γιώργου Αρβανιτίδη να είναι αύριο στις κερκίδες της Λεωφόρου. Αυτός πάντως σίγουρα δεν θα είναι ο Έβαλντ Λίνεν που διαψεύδει την οποιαδήποτε κρούση.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ