ΒΕΡΟΙΑ

Προς διαζύγιο με Μρντάκοβιτς

Προς διαζύγιο με Μρντάκοβιτς
INTIME SPORTS

Μετά την σημερινή απολογία του Μίλιαν Μρντάκοβιτς ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βέροια, Γιώργος Αρβανιτίδης, καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βέροια, Γιώργος Αρβανιτίδης, καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του Μίλιαν Μρντάκοβιτς. Αιτία; Το φραστικό επεισόδιο που είχε στην προπόνηση της Τρίτης ο Σέρβος επιθετικός με τον Στέφανο Γαϊτάνο.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Μρντάκοβιτς να αποτελέσει ακόμη και παρελθόν καθώς καταφέρθηκε με βαριές εκφράσεις τόσο κατά της ομάδας όσο και του προπονητή του, Στέφανου Γαϊτάνου.

Αφορμή το ότι ο "Στρατηγός" ανακοίνωσε ότι όσοι ποδοσφαιριστές δεν έκαναν προετοιμασία το καλοκαίρι μετά από το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΛ Καλλονή θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Ο Σέρβος επιθετικός αντέδρασε άμεσα καθώς ήθελε να πάρει άδεια για να πάει στην πατρίδα του με αποτέλεσμα ο Γαϊτάνος να τον διώξει στα αποδυτήρια και για απολογία στο γενικό αρχηγό της ΠΑΕ, Πόλυ Χουρσουζίδη.

Ο Γαϊτάνος ζήτησε μέχρι και διακοπή συμβολαίου προς αποφυγή ανάλογων τέτοιων φαινομένων καθώς το επεισόδιο που είχε με τον Μρντάκοβιτς έγινε ενώπιον των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία της Βέροιας για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Καλλονή συνεχίστηκε σήμερα με διπλή προπόνηση και τον Μρντάκοβιτς μετά το χθεσινό επεισόδιο που είχε με τον Γαϊτάνο να προπονήθηκε ατομικά σε άλλο γήπεδο.

Κι όχι μόνος του αλλά υπό την επίβλεψη του γυμναστή Γκόραν Γκουτζιγιάν και μαζί με τον Σεγούντο Ρίος ο οποίος δεν υπολογίζεται από δω και πέρα. Κάτι που σημαίνει ότι είτε θα δοθεί με την μορφή δανεισμού σε άλλη ομάδα, είτε θα λυθεί το συμβόλαιό του.

Τέλος ο Νίκος Καλτσάς μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα αλλά λίγο πριν από το τέλος εγκατέλειψε καθώς ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς του, ενώ ο Ντα Κόστα δεν προπονήθηκε για μία ακόμη μέρα λόγω ενοχλήσεων στην γάμπα του.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ