ΒΕΡΟΙΑ

Πακέτο Μπάρμπας και Καλί

Πακέτο Μπάρμπας και Καλί
INTIME SPORTS

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ανανέωση των συμβολαίων των Κώστα Μπάρμπα και Σιρίλ Καλί με την ΠΑΕ Βέροια.

Μετά την παραμονή των Ορέστες και Αλέξη Βεργώνη η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια θέλει να ανανεώσει τα συμβόλαια των Κώστα Μπάρμπα και Σιρίλ Καλί.

Η περίπτωση του πρώτου φαντάζει περισσότερο τυπική ενώ του δεύτερου η επιστροφή του στην πρωτεύουσα της Ημαθίας πρόκειται να δρομολογήσει τις εξελίξεις.

Ο Γάλλος αμυντικός βρέθηκε το τελευταίο διάστημα στην πατρίδα του από όπου είναι να επιστρέψει σήμερα στην Βέροια για να κάνει τις τελικές του επαφές με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιώργο Αρβανιτίδη.

Στην περίπτωση που όλα πάνε καλά τότε το πιθανότερο θα είναι ο Καλί να συμφωνήσει για την επέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο. Εξάλλου και ο ίδιος είναι θετικός στο να μείνει στην Βέροια δεδομένου ότι η σύζυγός του είναι από τις Σέρρες.

Εκτός των Μπάρμπα και Καλί και ο έμπειρος τερματοφύλακας Δημήτρης Κοτταρίδης βρίσκεται στην λίστα των ποδοσφαιριστών προς ανανέωση του συμβολαίου τους.

Κατά τα άλλα για τους Μπερτίν και Ιωάννου ο νέος προπονητής της Βέροιας, Γκόραν Στεφάνοβιτς, θα αποφασίσει για την παραμονή τους ενώ δεν αποκλείεται να εισηγηθεί την απόκτηση ενός Γκανέζου διεθνή. Κι αυτό γιατί θα έχει προσωπική εικόνα από την μεταξύ τους συνεργασία στην Εθνική ομάδα της χώρας.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ