ΒΕΡΟΙΑ

Παΐμ, Πέντρο και Μρντάκοβιτς

Παΐμ, Πέντρο και Μρντάκοβιτς

Στα πλαίσια της ενίσχυσης του ρόστερ της Βέροιας φαίνεται πως το βάρος έχει πέσει στην αγορά της Πορτογαλίας με τους Φάμπιο Παΐμ και Ζοάο Πέντρο να είναι στο προσκήνιο. Τελειώνει αύριο ο δανεισμός του Αλέξη Αποστολόπουλου.

Φάμπιο Παΐμ και Ζοάο Πέντρο βρίσκονται στο στόχαστρο της Βέροιας σύμφωνα με τον Τύπο της Πορτογαλίας ενώ αύριο ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Αλέξη Αποστολόπουλου από τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την πορτογαλική Record ο 25χρονος χαφ Παΐμ είναι να δοκιμαστεί από την ομάδα της Ημαθίας σε αντίθεση με τον συνομήλικό του Πέντρο.

Ο Παΐμ ξεκίνησε ως ένα μεγάλο ταλέντο της Πορτογαλίας με αποτέλεσμα να γίνει διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της χώρας του ενώ το 2008 ο Φελίπε Σκολάρι τον είχε πάρει στην Τσέλσι.

Η καριέρα του όμως δεν είχε ανάλογη συνέχεια και βρέθηκε να παίζει στις «μικρές» κατηγορίες της πατρίδας του όπως η Τορένσε και η CF Μπενφίκα και ακόμη πέρασε από ομάδες της Αγκόλα και του Κατάρ.

Κι όσο για την περίπτωση του Αποστολόπουλου η Βέροια την τελευταία εβδομάδα κατάφερε τελικά να βγει νικήτρια στην μάχη όπως αυτή προέκυψε με τον ΠΑΣ Γιάννινα που επίσης είχε κινηθεί για την απόκτησή του με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Ο δανεισμός του για την προσεχή αγωνιστική περίοδο αναμένεται να γίνει πράξη αύριο ενώ η Βέροια κινείται πάντα για την απόκτηση του Μίλιαν Μρντάκοβιτς και για έναν διεθνή αμυντικό χαφ από την Λατινική Αμερική που σύμφωνα με πληροφορίες έχει αγωνιστεί και σε τελική φάση Μουντιάλ.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ