ΒΕΡΟΙΑ

Πάει για τον επόμενο η Βέροια

Πάει για τον επόμενο η Βέροια

Ο Μοχάμεντ-Αβάλ Ισά είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Βέροιας στην περίοδο του Ιανουαρίου και απομένει να φανεί σε ποιον θα δώσει την σκυτάλη.

Στην Βέροια δείχνουν αποφασισμένοι μετά την απόκτηση του Μοχάμεντ-Αβάλ Ισά που έκανε σεφτέ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να τρέξουνε για την επόμενη κίνησή τους.

Διακαής πόθος ήταν ο Τσιγκόζιε Ουντότζι που όμως από χθες το απόγευμα και αφού έλυσε το συμβόλαιό του με τον Πλατανιά Χανίων συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο.

Όσο για τον Ισά αφού υπέγραψε και προπονήθηκε χθες το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου με την υπόλοιπη ομάδα της Βέροιας και υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη παρουσιάστηκε από την διοίκηση της ΠΑΕ.

Ο 26χρονος Γκανέζος μέσος που αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού για 1,5 χρόνο από την νορβηγική Ρόζενμποργκ παρουσιάστηκε από τον γενικό αρχηγό της ΠΑΕ Βέροιας Γιώργο Λαναρή που εξέφρασε την σιγουριά του πως: «Είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσει».

Κι όσο για τον Ισά αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βέροια Γιώργο Αρβανιτίδη αλλά και τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Καλαϊτζίδη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει την Βέροια να πετύχει τον στόχο της.

Σε ερώτηση για το αν γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα απάντησε ότι ξέρει μόνο τον Ολυμπιακό από τα δυο παιχνίδια που έχει παίξει ως αντίπαλός του ενώ για το αν είναι έτοιμος είπε: «Εδώ και δύο μήνες είμαι σε διακοπές και θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να προετοιμαστώ».

Τέλος όταν του ζητήθηκε να περιγράψει τον εαυτό του αγωνιστικά, δεν μπήκε σε λεπτομέρειες παρά μόνο είπε ότι τα δυο τελευταία χρόνια έπαιζε ως αμυντικό χαφ. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Ισά καλωσόρισε και αντιπροσωπεία των οργανωμένων φιλάθλων της Βέροιας.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ