ΒΕΡΟΙΑ

Πάει για άλλες τρεις μεταγραφές

Πάει για άλλες τρεις μεταγραφές

Για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, ενός κεντρικού αμυντικού και ενός ακόμη επιθετικού κινείται η διοίκηση της Βέροιας

Η διοίκηση της Βέροιας κινείται για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, ενός κεντρικού αμυντικού και ενός ακόμη επιθετικού.

Τρεις κινήσεις που θα συμπληρώσουν το ρόστερ του Γκόραν Στεφάνοβιτς εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου κι ενώ ο Τζόναθαν Λόπεθ φέρεται να ρίχνει γέφυρες επιστροφής στην ομάδα της Ημαθίας.

Εν μεταξύ απών από τις προπονήσεις της Βέροιας παραμένει ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός Ορέστες που έχει υποστεί διάταση έσω πλαγίου και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του.

Για αυτό και θα απουσιάσει και από το αυριανό φιλικός της Βέροιας στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό, την ίδια ώρα που ο Νίκος Τζημογιάννης μετά την ορκωμοσία του θα πάρει απόσπαση σε μονάδα της Βέροιας ώστε να προπονείται με την ομάδα.

Από χθες εξάλλου άρχισαν με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα στο Δημοτικό γήπεδο της Βέροιας ενώ θα γίνουν και κάποιες άλλες εργασίες όπως ζήτησε ηSuperLeagueμε μεγάλο αντίπαλο τον χρόνο καθώς υπάρχει διάστημα μικρότερο του ενός μηνός.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ