ΒΕΡΟΙΑ

Επιμένει για Γάλλο διεθνή στόπερ

Επιμένει για Γάλλο διεθνή στόπερ

Μετά την απόκτηση του Τσέχου Πετρ Τραπ η επόμενη κίνηση της Βέροιας αναμένεται να είναι η απόκτηση ενός Γάλλου διεθνή αριστεροπόδαρου στόπερ όπου και έχει πέσει όλο το βάρος

Το βάρος της διοίκησης της Βέροιας για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ της Βέροιας έχει πέσει στην απόκτηση ενός Γάλλου διεθνή αριστεροπόδαρου στόπερ μετά από αυτή του Τσέχου Πετρ Τραπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το φλερτ με τον εν λόγω καλά κρατεί τις τελευταίες μέρες και πλέον έχει περάσει στην τελική του ευθεία για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Βραζιλιάνου Ορέστες.

Ακόμη ο Γκόραν Στεβάνοβιτς στην προσπάθειά του να έχει δύο ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση θέλει την απόκτηση και ενός αριστερού μπακ.

Εν τω μεταξύ με μοναδικό απόντα ουσιαστικά τον Ορέστες που συνεχίζει να βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του ο Σέρβος τεχνικός της Βέροιας θα έχει την ευκαιρίας το απόγευμα στα Γιάννινα στο τρίτο φιλικό της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΣ να βγάλει νέα συμπεράσματα.

Όπως είχε και χθες για τους πέντε υπό δοκιμή – τους τρεις Αργεντινούς και δύο Πορτογάλους (Πάιμ και Πέδρο) - στο φιλικό με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου που συμμετείχαν με την ομάδα Κ20 της Βέροιας που επικράτησε με 4-0.

Ο Στεβάνοβιτς που παρακολούθησε το παιχνίδι από την εξέδρα πήρε μια πρώτη γεύση για το τι μπορούνε να προσφέρουνε δείχνοντας να ξεχωρίζει μόνο τον έναν από τους Αργεντινούς.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ