ΒΕΡΟΙΑ

Όχι σε Βαλενσιέν και Κατάρ για Ολαϊτάν

Όχι σε Βαλενσιέν και Κατάρ για Ολαϊτάν
Μπαργκάν Γεωργιάδης Ολαϊτάν INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Βέροια απάντησε αρνητικά στην πρόταση της γαλλικής Βαλενσιέν αλλά και ομάδας από το Κατάρ για την πώληση του Μάικλ Ολαϊτάν.

Αρνητική ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Βέροια στην πρόταση της γαλλικής Βαλενσιέν αλλά και ομάδας από το Κατάρ για την πώληση του Μάικλ Ολαϊτάν.

Δύο προτάσεις που οικονομικά ήταν καλύτερες από αυτήν του Ολυμπιακού όπου όπως όλα δείχνουνε θα καταλήξει ο Νιγηριανός το προσεχές καλοκαίρι μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την «Βασίλισσα του βορρά».

Κι αυτό γιατί όπως ξεκαθάρισε με ανακοίνωσή της το μεσημέρι η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν προτίθεται να παραχωρήσει κάποιον ποδοσφαιριστή της. Άρα ούτε και τον Ολαϊτάν.

Μάλιστα οι ιθύνοντες της ομάδας του Κατάρ σε περίπτωση απόκτησης του Ολαϊτάν στόχευαν στο να πάρει την υπηκοότητα της χώρας τους ώστε να μπορεί να αγωνιστεί και στην Εθνική τους ομάδα

Κατά τα άλλα στα μεταγραφικά της Βέροιας παρουσιάζεται στασιμότητα στο φλερτ με τον Γκανέζο Μοχάμεντ-Αβάλ Ισά της νορβηγικής Ρόζενμποργκ για την ολοκλήρωση του δανεισμού του μέχρι το καλοκαίρι ή ακόμη και μέχρι το επόμενο.

Σε περίπτωση που τελικά δεν καταστεί δυνατή η απόκτηση του Ισά τότε θα γίνει κίνηση για τις δύο εναλλακτικές λύσεις αφορούνε. Η μία όπως είναι γνωστό αφορά τον Σερζ Ντιέ που είναι να μείνει ελεύθερος από την Καβάλα και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Skoda Ξάνθη. Κι όσο για την δεύτερη τον Αργεντινό πρώην του Αστέρα Τρίπολης και της Καβάλας, Οράσιο Καρντόσο που αγωνίζεται στην Χιλή στην Κόλο-Κόλο.

Παράλληλα στα υπόψη του Καλαϊτζίδη είναι ο 30χρονος Αλγερινός πρώην του Ολυμπιακού και του ΠΑΣ Γιάννινα Ζουάντ Ζαϊρί, που μέχρι πρότινος βρισκόταν στο ρόστερ της κυπριακής Ανόρθωσης.

Τέλος δεν έχουνε ακόμη ολοκληρωθεί οι αποδεσμεύσεις των Δασκαλάκη και Μπελόν όπως και του Μενέντες ενώ Καρλίνος και Σκαθαρούδης να δοθούνε δανεικοί σε ομάδες της Football League.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ