ΒΕΡΟΙΑ

Οι εκλεκτοί του Ντόστανιτς

Οι εκλεκτοί του Ντόστανιτς
INTIME SPORTS

Πλήρης θα παραταχθεί η Βέροια στον κρισιμότατο βαθμολογικά εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας για το Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης το οποίο είναι εξ' ορισμού σημαντικό βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες.

Οι παίκτες του Ράτκο Νότστανιτς θα κυνηγήσουν μόνο τη νίκη στην 27η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague, ενώ θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν και το πλεονέκτημα της έδρας καθώς αναμένεται μαζική η προσέλευση στο "Δημοτικό Στάδιο Βέροιας".

Η βαθμολογική κρισιμότητα του αγώνα δικαιολογείται από θέση των δυο ομάδων στην συνολική κατάταξη καθώς η γηπεδούχος ομάδα της Βέροιας βρίσκεται στην 17η θέση με 23 βαθμούς, ενώ ο φιλοξενούμενος Απόλλωνας Σμύρνης είναι μία θέση πιο πάνω με 25 βαθμούς.

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο τεχνικός της "Βασίλισσας του Βορρά" Ράτκο Ντόστανιτς: Καντιμοίρης, Χόναθαν, Σισοκό, Βέρτζος, Μπάρμπας, Τζιμογιάννης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Τραπ, Βεργώνης, Σιόντης, Όστοιτς, Παυλίδης, Ζεζίνιο, Κομόλοβ, Καλτσάς, Μπαργκάν, Μπεν και Γκονσάλβες.

Από εκεί και πέρα και αναφορικά με ένα παιχνίδι όπου άπαντες στις τάξεις της «Βασίλισσας του βορρά» ποντάρουν σημαντικά στην θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας, για τον λόγο αυτό και η διοίκηση της ΠΑΕ όρισε ως γενική είσοδο τα 5 ευρώ.

Όπως και δωρεάν για παιδιά έως 12 ετών, γυναίκες και ανέργους (με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας) για τη Θύρα 1 του Δημοτικού Σταδίου.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ