ΒΕΡΟΙΑ

Ντόστανιτς: "Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς"

Ντόστανιτς: "Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς"
INTIME SPORTS

Ο Ράτκο Ντόστανιτς θεωρεί ότι οι παίκτες του θα πρέπει να δείξουν θέληση και υπομονή προκειμένου να φτάσουν στην επικράτηση που είναι και το μοναδικό ζητούμενο για την Βέροια.

Ως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς χαρακτήρισε το ματς με τον Πανιώνιο ο Ράτκο Ντόστανιτς καθώς η ομάδα του με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης την Κυριακή μπορεί και να αποχαιρετήσει την Super League. Ο έμπειρος τεχνικός της Βέροιας το γνωρίζει αυτό και όπως δήλωσε μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" το παιχνίδι της Κυριακής θέλει θέληση και υπομονή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Από το πρώτο παιχνίδι ήξερα πόσο σημαντικά είναι τα παιχνίδια και αυτό είναι το πιο σημαντικό της χρονιάς. Αυτό που κάναμε έως τώρα. Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, θέληση αλλά έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να μείνουμε στην κατηγορία.

Δεν έχουμε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης. Για εμάς μετράει μόνο η νίκη αλλά για να το καταφέρουμε θέλει καλή οργάνωση και υπομονή».

Στα καθαρά αγωνιστικά ο Ντόστανιτς δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Σιόντη και Τραπ. Το θετικό για τον τεχνικό της Βέροιας όμως είναι πως δεν έχει καμία απουσία λόγω τιμωρίας των ποδοσφαιριστών του.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ