ΒΕΡΟΙΑ

Ντόστανιτς: "Να παίξουμε πολύ έξυπνα"

Ντόστανιτς: "Να παίξουμε πολύ έξυπνα"
INTIME SPORTS

Στις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει εν όψει του κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό αλλά και την κρισιμότητά του στάθηκε ο τεχνικός της Βέροιας, Ράτκο Ντόστανιτς, στην σημερινή του συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός της Βέροιας, Ράτκο Ντόστανιτς, στην σημερινή του συνέντευξη Τύπου στάθηκε στις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει εν όψει του Κυριακάτικου κρίσιμου παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό.

Δίπλα του ο νέος του βοηθός, και πρώην παίκτης της «Βασίλισσας του βορρά» Μίλοε Πέτκοβιτς, με τον Σέρβο τεχνικό της ομάδας να αναφέρθηκε ακόμη στην φιλοσοφία του αλλά και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ξεκινώντας την τοποθέτησή του ο Σέρβος προπονητής της Βέροιας είπε: «Δεν θα πω κάτι καινούργιο, απλά όπως είπα και την άλλη φορά ότι οι παίκτες δούλεψαν πολύ καλά και αυτή την εβδομάδα. Δεν επηρεάστηκαν από ήττα με τον Ατρόμητο και από τον τρόπο που ήρθε αυτή.

Το ευχάριστο για την ομάδα είναι ότι επιστρέφουν οι Καλτσάς και Γεωργιάδης, οπότε οι μοναδικές απουσίες μας είναι οι Λόπεζ, Σεντεμέντες και Βεργώνης».

Για τον Λεβαδειακό υποστήριξε: «Κάθε ματς είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας. Ο Λεβαδειακός έχει μια πολύ καλή και οργανωμένη, η οποία παίζει πολύ καλά την τακτική μέσα στο γήπεδο και την κόντρα επίθεση. Έχουν 3-4 πολύ γρήγορους παίκτες μπροστά και θέλουν ιδιαίτερη προσοχή.

Θα πρέπει να παίξουμε πολύ έξυπνα, να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και έτσι μόνο θα φτάσουμε στη νίκη. Περιμένουμε τους φιλάθλους μας να δώσουν βροντερό παρών στο γήπεδο. Θέλουμε την βοήθειά τους και θα δώσουμε το μάξιμουμ για να τους ευχαριστήσουμε».

Για το αν αλλάξει κάτι στο παιχνίδι της ομάδας του δήλωσε: «Σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές αλλά δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο. Στο ματς με τον Ατρόμητο δείξαμε ότι έχουμε καλά θεμέλια και μπορούμε να πατήσουμε εκεί για να κάνουμε ένα καλό σπίτι. Σίγουρα δεν είχα πολύ χρόνο στην διάθεσή μου για να προετοιμάσω την ομάδα όπως θέλω και να μάθουν οι παίκτες την φιλοσοφία μου, αλλά είμαι αισιόδοξος».

Για τις μεταγραφές εν όψει της περιόδου του Ιανουαρίου σημείωσε: «Σαν προπονητής θα πρέπει να μάθω πρώτα καλά τα παιδιά και μετά θα μπορούμε να μιλήσουμε για το μεταγραφικό κομμάτι. Υπάρχουν ακόμα αρκετά παιχνίδια μέχρι τον Δεκέμβριο και θα περιμένω από τους ποδοσφαιριστές να μου δείξουν σε ποιους μπορώ να υπολογίζω».

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ