ΒΕΡΟΙΑ

Επανήλθε ο Καλτσάς

Επανήλθε ο Καλτσάς
INTIME SPORTS

Ένα πρόβλημα λιγότερο από σήμερα για τον Ράτκο Ντόστανιτς εν όψει του εντός έδρας παιχνιδιού της Κυριακής με τον Λεβαδειακό καθώς ο τεχνικός της Βέροιας είχε στην διάθεσή του τον Νίκο Καλτσά.

Στην διάθεση του Ράτκο Ντόστανιτς τέθηκε από σήμερα ο Νίκος Καλτσάς στην προετοιμασία της Βέροιας για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Λεβαδειακό.

Μία εξέλιξη με την οποία ο Σέρβος τεχνικός της «Βασίλισσας του βορρά» έχει να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα λιγότερο εν όψει του κρίσιμου παιχνιδιού της 13 αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο μεσοεπιθετικός της Βέροιας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς του που τον ταλαιπωρούσανε τις τελευταίες μέρες και μετείχε κανονικά στην σημερινή προπόνηση που έγινε στο ΔΑΚ «Δημήτριος Βικέλας».Με την ενσωμάτωσή του στην προετοιμασία ο Καλτσάς εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στα πλάνα του Ντόστανιτς για το παιχνίδι με τους Βοιωτούς.

Αντίθετα οι Αλέξης Βεργώνης και Γιάννης Σεντεμέντες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων, ενώ δεν γυμνάστηκε καθόλου ο Τζόναθαν Λόπεζ.Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Βέροιας είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με το πόδι του να είναι ακόμα πρησμένο.

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» θα ολοκληρωθεί αύριο Παρασκευή με προπόνηση που θα γίνει στις 11:00 στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου.Από χθες εξάλλου το παρών στις προπονήσεις της Βέροιας δίνει και ο Μίλοε Πέτκοβιτς, με τον Σέρβο πρώην άσο της ομάδας όπως φαίνεται να έλυσε το πρόβλημα που είχε με την δουλειά του στην πατρίδα του και θα αναλάβει ως βοηθός του Ντόστανιτς.

Σήμερα εξάλλου η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή τιμώρησε με επίπληξη τους Σάσα Μπούγκαρτσιτς και Κινγκ για την συμπεριφορά τους στο παιχνίδι του Σαββάτου στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ