ΒΕΡΟΙΑ

Νοκ άουτ και ο Καλτσάς

Νοκ άουτ και ο Καλτσάς
INTIME SPORTS

Εκτός του τιμωρημένου Νίκου Γεωργιάδη και ο Νίκος Καλτσάς τέθηκε νοκ άουτ από το δύσκολο Σαββατιάτικο παιχνίδι της Βέροιας του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Και ο Νίκος Καλτσάς τέθηκε νοκ άουτ από το δύσκολο Σαββατιάτικο παιχνίδι της Βέροιας του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι εκτός του τιμωρημένου Νίκου Γεωργιάδη.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Ράτκο Ντόστανιτς δεν υπολογίζει σε δύο από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας του βορρά» για το ντεμπούτο του.

Ο Καλτσάς όπως στην χθεσινή και στην σημερινή προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα καθώς δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς του.

Για αυτό και τέθηκε εκτός πλάνων του Σέρβου τεχνικού της Βέροιας σε αντίθεση με τον Μίλιαν Μρντάκοβιτς που από χθες μπήκε σε ρυθμούς ομάδας, σε αντίθεση με τον Ντα Κόστα που για μία ακόμη μέρα γυμνάστηκε μόνος του.

Εν τω μεταξύ το κλίμα στις τάξεις της «Βασίλισσας του βορρά» έχει βελτιωθεί αισθητά τις τελευταίες μέρες και υπάρχει αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα μεθαύριο στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά δε την παρουσία του Μίλοε Πέτκοβιτς στο τεχνικό τιμ ως βοηθού του Ντόστανιτς θα φανεί μέσα στα επόμενα 24ωρα αν τελικά θα προχωρήσει αφού ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βέροιας δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια από την δουλειά του στην Σερβία.

Για τον λόγο αυτό βοηθός του Ντόστανιτς θα είναι ο Κινγκ Φερρέιρα, ο οποίος παράλληλα θα εκτελεί και χρέη διερμηνέα για τους ισπανόφωνους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ