ΒΕΡΟΙΑ

Μόνο νίκη στον "τελικό" με τον Λεβαδειακό

Μόνο νίκη στον "τελικό" με τον Λεβαδειακό
INTIME SPORTS

Με ένα απογευματινό χαλάρωμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας για τον αυριανό "τελικό" με τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό στάδιο της πόλης (01/12, 17.15).

Η προετοιμασία της Βέροιας για τον αυριανό τελικό με τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό στάδιο της πόλης (01/12, 17.15) ολοκληρώθηκε με ένα απογευματινό χαλάρωμα.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς, εκτός από τις γνωστές απουσίες των ανέτοιμων Τζόναθαν Λόπεζ, Σεντεμέντε και Βεργώνη δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε ο Σέρβος τεχνικός στην αποστολή του είναι οι: Αναστασόπουλος, Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Ορέστες, Σισοκό, Σιόντης, Τραπ, Όστοϊτς, Ζεζίνιο, Παυλίδης, Καλτσάς, Μπαργκάν, Μπεν, Μρντάκοβιτς και Μάνος.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η ενδεκάδα της Βέροιας δεν θα κρύβει ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με μία εβδομάδα πριν στην Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα.

Με τον Γεωργιάδη να επιστρέφει στην βασική ενδεκάδα έχοντας εκτίσει την αγωνιστική της τιμωρίας του και τον Αναστασόπουλο να ξεκινάει βασικός. Και ο Καλτσάς που επιστρέφει από τον τραυματισμό του αναμένεται να είναι στην βασική ενδεκάδα.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ