ΒΕΡΟΙΑ

Με την σκέψη στο ΟΑΚΑ

Με την σκέψη στο ΟΑΚΑ

Με αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί η Βέροια στον αυριανό επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Πανθρακικό (13/03, 15:00) στην Κομοτηνή.

Για την Βέροια προέχει η παραμονή στην Super League για αυτό και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης πρόκειται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές αύριο στην Κομοτηνή.

Εκεί όπου η «Βασίλισσα του βορρά» θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό στον επαναληπτικό προημιτελικό για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος (13/03, 15:00) έχοντας χάσει με 1-0 στο παιχνίδι του Α΄ γύρου.

Στην χθεσινή προπόνηση της Βέροιας όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στους Κρητικούς έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Κι όσο για τον Καλαϊτζίδη δεν κρύβει ότι για την ομάδα του προτεραιότητα αποτελεί το πρωτάθλημα και ουσιαστικά η παραμονή της στην Super League.

Η Βέροια αξίζει να σημειωθεί ότι το απόγευμα του Σαββάτου, τρεις μέρες δηλαδή μετά τον επαναληπτικό με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Σήμερα Τρίτη στις 12:00 θα γίνει η τελευταία προπόνηση στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι του Κυπέλλου που θα αναχωρήσει στις 15:00 για την Κομοτηνή.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ