ΒΕΡΟΙΑ

Με λύσεις εκ των έσω στο ΟΑΚΑ

Με λύσεις εκ των έσω στο ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Με πολλές και σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η Βέροια στο αυριανό κρίσιμο Σαββατιάτικο εκτός έδρας αγώνα της με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Η Βέροια θα ψάξει λύσεις εκ των έσω στο αυριανό κρίσιμο Σαββατιάτικο εκτός έδρας αγώνα της με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (17/03, 19:30) για να καλύψει το καρέ των απόντων της.

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώθηκε το μεσημέρι με το καθιερωμένο χαλάρωμα και στην συνέχεια ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ανακοίνωσε την αποστολή του.

Σε αυτήν δεν συμπεριλήφθηκαν οι ανέτοιμοι λόγω των τραυματισμών τους, Καλί, Σνάουτσνερ και Μπαργκάν και ο τιμωρημένος Γκιγέρμο.

Η αποστολή της Βέροιας μετέβη οδικώς στην Θεσσαλονίκη και από εκεί από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» αεροπορικώς για την Αθήνα στις 15:15.

Οι «εκλεκτοί» του Καλαϊτζίδη είναι οι: Τζόναθαν, Κοτταρίδης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Καλτσάς, Παυλίδης, Καρλίνος, Ορέστες, Κόστλι, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Γεωργέας, Ιωάννου, Γεωργιάδης, Ολαϊτάν, Ρεάνο, Μπερτίν και Μοκάκε.

Κι όσο για τα δύο ερωτηματικά του τεχνικού της Καβάλας στην βασική του ενδεκάδα έχουνε να κάνουνε στην άμυνα με το αν στο κεντρικό δίδυμο θα είναι ο Μπάρμπας ή ο Τζημογιάννης αλλά και με τον παρτενέρ του Κόστλι – Ιωάννου ή Μοκακέ – στην κορυφή της επίθεσης.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ