ΒΕΡΟΙΑ

Με Γαϊτάνο στη Ριζούπολη

Με Γαϊτάνο στη Ριζούπολη
Γαϊτάνος INTIME SPORTS

Το θέμα του διαδόχου του Στέφαν Στόικα στην τεχνική ηγεσία της Βέροιας πηγαίνει από Δευτέρα καθώς προέχει το παιχνίδι της Κυριακής στην Ριζούπολη με τον Απόλλων Σμύρνης όπου στην άκρη του πάγκου θα κάτσει ο Στέφανος Γαϊτάνος.

Με τον Στέφανο Γαϊτάνο στην άκρη του πάγκου της θα παραταχθεί η Βέροια την Κυριακή στην Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης.

Κάτι που σημαίνει ότι το θέμα του διαδόχου του Στέφαν Στόικα όπως προέκυψε μετά το χθεσινό διαζύγιο με τον Ρουμάνο τεχνικό στην τεχνική ηγεσία της "Βασίλισσας του βορρά" πηγαίνει από Δευτέρα.

Μία απόφαση που φανερώνει ότι "παγώνει" τις εξελίξεις καθώς προέχει το παιχνίδι της Κυριακής για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Σε ένα παιχνίδι όπου στην Βέροια θα αναζητήσουν την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα όπου την αγνοούν από την 2η αγωνιστική με το 2-0 επί του ΟΦΗ στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης καθώς έκτοτε ακολούθησε μία ισοπαλία, πέντε ήττες και άλλη μία ισοπαλία.

Ο Γαϊτάνος θα καθίσει στην άκρη του πάγκου της Βέροιας για τρίτη φορά φέτος ως υπηρεσιακός προπονητής. Όπως είχε συμβεί στην 3η αγωνιστική στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και στην 6η αγωνιστική στην ήττα με 6-0 από τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν ο Γαϊτάνος θα παραμείνει και μετά την Κυριακή στην τεχνική ηγεσία της Βέροιας. Σήμερα το απόγευμα πάντως ο "Στρατηγός" προπόνησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στο Δημοτικό στάδιο της πόλης.

Σε μία προπόνηση όπου είδε όλους τους ποδοσφαιριστές να παίρνουνε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα πλην του Φελίπε Ντα Κόστα που ένιωσε ενοχλήσεις και γυμνάστηκε ατομικά. Κι όσο για αύριο στις 10:00 θα γίνει το καθιερωμένο χαλάρωμα στο ίδιο γήπεδο και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή, που θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ