ΒΕΡΟΙΑ

Μαγνητική ο Μπαργκάν

Μαγνητική ο Μπαργκάν

Η συμμετοχή του Κενάν Μπαργκάν στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας είχε σαν αποτέλεσμα να πρηστεί εκ νέου το αριστερό του γόνατο και να υποβληθεί σε μαγνητική

Το αποτέλεσμα της μαγνητικής που υποβλήθηκε το απόγευμα ο Κενάν Μπαργκάν περιμένει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης για να γνωρίζει αν θα μπορεί να τον υπολογίζει στο παιχνίδι τελικό της Βέροιας την Κυριακή με τον Πλατανιά.

Η συμμετοχή του Μπαργκάν στο παιχνίδι του Σαββάτου στο γήπεδο της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ είχε σαν αποτέλεσμα να πρηστεί εκ νέου το αριστερό του γόνατο και πλέον όλα να παραμένουν ανοιχτά όσον αφορά την ετοιμότητά του για τα δύο τελευταία παιχνίδια της χρονιάς.

Ουσιαστικά ο Μπαργκάν την στιγμή αυτή παραμένει ερωτηματικό για το αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στον τελικό της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης με τον Πλατανιά όπου η νίκη είναι μονόδρομος στην μάχη της παραμονής. Σε ένα πρωτάθλημα όπου την τελευταία αγωνιστική η Βέροια θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Εκτός του Μπαργκάν που ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Γκιγιέρμο που είναι να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μεθαύριο Πέμπτη. Κι όσο για τον Λόπεζ υποβλήθηκε σήμερα σε ακτινογραφία στον ώμο του.

Το σίγουρο είναι πως η προετοιμασία της Βέροιας ξεκίνησε και συνεχίζεται μετ' εμποδίων για το παιχνίδι τελικό της Κυριακής κόντρα στον Πλατανιά με τον Καλαϊτζίδη να περιμένει το επόμενο διήμερο για να γνωρίζει το ποιους θα έχει στην διάθεσή του για τον καταρτισμό της ενδεκάδας του.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ