ΒΕΡΟΙΑ

Ξεκαθαρίζει για Τόμας με ΑΕΚ

Ξεκαθαρίζει για Τόμας με ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της Βέροιας για το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ το απόγευμα της Κυριακής με νέο πονοκέφαλο για τον Νίκο Καρύδα τον Γουέιν Τόμας.

Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Γουέιν Τόμας στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής για την Βέροια με την ΑΕΚ.

Ο τεχνικός της «Βασίλισσας του βορρά», Νίκος Καρύδας, είδε τον Άγγλο κεντρικό αμυντικό να αποχωρεί από την πρωινή προπόνηση χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν έχει να κάνει με νέα ενόχληση στην μέση του.

Κόντρα στην «Ένωση» με την Βέροια για ένα ακόμη συνεχόμενο παιχνίδι δεν θα αγωνιστούνε οι Νίκος Γεωργέας και Έβερτον Μπεθέρα αλλά και ο Αλέξης Βεργώνης ενώ κανονικά θα δώσουνε το παρών οι Παντελής Καφές και Αλέξης Καλογέρης.

Αμφότεροι δεν προπονήθηκαν σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου, ο Καφές δεν είχε αγωνιστεί και το Σάββατο στο «Γεντί Κουλέ» του Ηρακλείου κόντρα στον ΟΦΗ, για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Ο πρώτος λόγω ενοχλήσεών του πίσω από το γόνατό του και ο δεύτερος κληρονόμησε στο παιχνίδι της Κρήτης ένα αιμάτωμα από μία κλωτσιά που δέχθηκε χωρίς όμως για κανέναν από τους δύο να υπάρχει ανησυχία.

Στην σημερινή προπόνηση ο Καρύδας χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε δύο γκρουπ με αυτούς που αγωνίστηκαν κόντρα στον ΟΦΗ να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας και τους υπόλοιπους να αναλώνονται σε ασκήσεις τακτικής.

Η προετοιμασία της Βέροιας θα συνεχιστεί αύριο με προπόνηση που θα διεξαχθεί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου, ενώ μισή ώρα νωρίτερα (10:30) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ στα γραφεία της ΠΑΕ.

Τέλος παρά την Σαββατιάτικη ήττα από τον ΟΦΗ με αποτέλεσμα η Βέροια να αγνοεί την νίκη στα πέντε τελευταία της παιχνίδια δεν τίθεται θέμα αναζήτησης άλλου τεχνικού από την διοίκηση της ΠΑΕ.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ