ΒΕΡΟΙΑ

Ξεκαθαρίζει για Μοϊμπέ

Ξεκαθαρίζει για Μοϊμπέ
Βίλφριντ Μοϊμπέ

Αύριο είναι προγραμματισμένη η επίσημη πρώτη της Βέροιας για την νέα αγωνιστική περίοδο και πρόκειται να ξεκαθαρίσει αν θα προχωρήσει τελικά το φλερτ με τον Βίλφριντ Μοϊμπέ

Ανήμερα της επίσημης πρώτης της Βέροιας για την νέα αγωνιστική περίοδο πρόκειται να ξεκαθαρίσει αν θα προχωρήσει τελικά το φλερτ με τον Βίλφριντ Μοϊμπέ.

Τον 23χρονο Γάλλο αριστερό μπακ που τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στην Τουρ κι ενώ για την συγκεκριμένη θέση εξετάζεται και ο Σέρβος Μίρκο Ραντοβάνοβιτς.

Σε μία μέρα όπου δεν αποκλείεται να υπάρξει εξέλιξη στην αποδέσμευση του Ισπανού τερματοφύλακα Τζόναθαν Λόπεζ με αυτή να πρόκειται να συνδυαστεί με την απόκτηση του 33χρονου Ημαθιώτη τερματοφύλακα Νίκου Αναστασόπουλου.

Ακόμη η διοίκηση της Βέροιας βρίσκεται σε συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες με δύο επιθετικούς από Δανία και Σουηδία ενώ εξετάζει και περιπτώσεις από το Εκουαδόρ και την Νότια Αμερική.

Τέλος για αύριο είναι προγραμματισμένη η επόμενη συνεδρίασή του δημοτικού συμβουλίου όπου αναμένεται να ψηφιστεί η πρόταση για να ξεκινήσουνε άμεσα τα έργα στο Δημοτικό Γήπεδο ώστε σε 1,5 να είναι έτοιμο για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Super League.

Υπενθυμίζεται ότι έχει προηγηθεί η έγκριση του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βέροιας για την παραχώρηση του δημοτικού γηπέδου στην ΠΑΕ Βέροια με δεκαετή σύμβαση

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ