ΒΕΡΟΙΑ

Κρούση σε Κοντοέ

Κρούση σε Κοντοέ
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια στα πλαίσια της περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ της, κινείται για την απόκτηση του Γιάννη Κοντοέ, ενώ επιμένει πάντα για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Για την απόκτηση του Γιάννη Κοντοέ κινείται η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, χωρίς να ξεχνάει την περίπτωση του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Συγκεκριμένα η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια μετά τους Γεωργιάδη και Κατίδη που απέκτησε το τελευταίο τριήμερο, φέρεται να βρίσκεται κοντά στο να αποκτήσει και τον 28χρονο αμυντικό.

Ο Κοντοές που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της αμυντικής γραμμής είναι σε αναζήτηση ομάδας μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια προχώρησε ήδη σε κρούση στον 28χρονο αμυντικό, με τις επαφές μάλιστα να βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Κοντοέ επιθυμεί διακαώς και ο Σάκης Τσιωλης για την ομάδα της Skoda Ξάνθης, γνωρίζοντάς τον από την μεταξύ τους συνεργασία στον Αστέρα Τρίπολης.

Τέλος στην Βέροια αναμένουνε μέσα στα επόμενα 24ωρα και την τελική απάντηση του 32χρονου διεθνή επιθετικού Δημήτρη Παπαδόπουλου, κι ενώ ο ίδιος επιθυμεί να εξαντλήσει κάθε περιθώριο να βρει συμβόλαιο σε ομάδα του εξωτερικού.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ