ΒΕΡΟΙΑ

Καθυστερεί του Μοϊμπέ

Καθυστερεί του Μοϊμπέ

Ο έντονος προβληματισμός του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Βέροια, Γιώργου Αρβανιτίδη, με αφορμή το θέμα του γηπέδου είχε σαν αποτέλεσμα να πάει πίσω η άφιξη του Βίλφριντ Μοϊμπέ.

Το θέμα του γηπέδου που ταλαιπωρεί την ΠΑΕ Βέροια και ο έντονος προβληματισμός του ισχυρού της άνδρα Γιώργου Αρβανιτίδη είχε σαν αποτέλεσμα να πάει πίσω η άφιξη του Βίλφριντ Μοϊμπέ.

Ο 23χρονος Γάλλος μπακ που τα τελευταία τρία χρόνια είχε αγωνιστεί στην Τουρ ήταν να βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ημαθίας την Δευτέρα για τις τελικές συζητήσεις αλλά αυτό δεν συνέβη.

Κι ενώ παραμένει άγνωστο τι μέλλει γενέσθαι με την έδρα της Βέροιας στην νέα αγωνιστική περίοδο δημοσιεύματα στη Σερβία αναφέρουνε ότι ο 25χρονος φορ Μπράτισλαβ Πουνόσεβατς είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην «Βασίλισσα του βορρά».

Ο Πουνόσεβατς ανήκει στην ρουμάνικη Οτελούλ Γκαλάτι και επειδή δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί σε περίπτωση που βρει ομάδα θα μείνει ελεύθερος, ενώ στο προσκήνιο παραμένει πάντα η περίπτωση του Γιώργου Θεοδωρίδη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι από το σημερινό πρόγραμμα απουσίαζε ο Κενάν Μπαργκάν που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στην μύτη και το γόνατο και θα ακολουθήσει πιο χαλαρό πρόγραμμα μέχρι την Δευτέρα και ο αδειούχος Ορέστες.

Τέλος η ΠΑΕ Βέροια ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τους Πέδρο Άρτσε Λατάπι και Γιώργο Σκαθαρούδη που τον περασμένο Ιανουάριο είχανε δοθεί με την μορφή δανεισμού στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ