ΒΕΡΟΙΑ

Καθυστερεί του Λίμα

Καθυστερεί του Λίμα
INTIME SPORTS

Παράταση παίρνει η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πάμπλο Λίμα στην Βέροια, με το επόμενο διήμερο να αποτελεί κριτήριο.

Ο Πάμπλο Λίμα μπορεί να ήταν έτοιμος να ταξιδέψει για την Βέροια αλλά η μεταγραφή του παίρνει παράταση με το επόμενο διήμερο να αποτελεί κριτήριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ντανούμιο που επίσης επιθυμεί την απόκτησή του μέσω Facebook αποκάλυψε το φλερτ του με την «Βασίλισσα του βορρά».

Ένα ενδιαφέρον της Βέροιας για τον Λίμα που ήταν προχωρημένο και ουσιαστικά ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση της απόκτησής του και της επιστροφής του στην ελληνική Super League.

Ο 32χρονος αριστερός μπακ είχε αγωνιστεί την σεζόν 2010-2011 για λογαριασμό του Ηρακλή ενώ πέρσι φόρεσε την φανέλα της Κίλμες και τις τελευταίες μέρες παράλληλα με το φλερτ της Βέροιας είχε δεχθεί και το έντονο πρέσινγκ της Ντανούμιο.

Εν τω μεταξύ τις τελευταίες μέρες έχουνε ξεκινήσει τα έργα στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας σύμφωνα με ότι έχει ζητήσει τόσο η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όσο και η αστυνομία ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα διεξαγωγής του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον ΟΦΗ.

Ήδη αντικαθιστώνται τα σπασμένα καρεκλάκια που υπήρχαν κυρίως στα δύο πέταλα και έχουνε τοποθετηθεί μεγάλα διαχωριστικά κιγκλιδώματα στις άκρες της θύρας 6.

Σήμερα εξάλλου ξεκίνησαν εργασίες και στις τουαλέτες ενώ όσον αφορά τον χλοοτάπητα γίνεται μια συντήρηση για να είναι όσο το δυνατόν σε καλύτερη κατάσταση εν όψει του Σαββατιάτικου ραντεβού της ομάδας του Γκόραν Στεφάνοβιτς.

Το πρωί εξάλλου επισκέφθηκε το Δημοτικό στάδιο της Βέροιας η επιτροπή ελέγχου αθλητικών εγκαταστάσεων, που αποτελούταν από εκπροσώπους της ΚΑΠΑ, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών και της ΕΠΟ ώστε να αποφασίσει για την καταλληλότητά του.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ