ΒΕΡΟΙΑ

Καλαϊτζίδης: "Μου είπαν πως δεν δόθηκε πέναλτι"

Καλαϊτζίδης: "Μου είπαν πως δεν δόθηκε πέναλτι"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης τόνισε πως σύμφωνα με τους παίκτες του έπρεπε να δοθεί πέναλτι σε ανατροπή στον Νίκο Καλτσά.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Καλαιτζίδης επικαλέστηκε όσα του είπαν οι παίκτες του αναφορικά με το ότι θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι στην ανατροπή του Καλτσά.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

"H παρουσία μας ήταν καλή, δεν είχαμε βαθμολογικά οφέλη όμως. Βάσει αυτών που μου είπαν οι παίκτες μου, η ανατροπή του Καλτσά είναι πέναλτι. Δεν καταθέτω την προσωπική μου άποψη αλλά η διαβεβαίωση των παικτών μου με κάνει να υιοθετήσω αυτή την άποψη. Αφού δεν καταφέραμε να κερδίσουμε βαθμούς σήμερα, θα στρέψουμε την προσοχή μας στα ματς αυτής της αγωνιστικής που ενδεχομένως να είναι ευνοϊκά και να πετύχουμε τον στόχο μας με νίκη επί του Πλατανιά. Ευχαριστούμε και τους φίλους μας που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο".

Για την διαφορά του ΠΑΟΚ σε σχέση με την ομάδα του πρώτου γύρου: "Είναι ορατή η διαφορά. Οι νέοι παίκτες έδωσαν ταχύτητα, έχουν καλύτερες δεξιότητες και έχουν μεγαλύτερη δυναμική. Η γενική εκτίμηση είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει διαφοροποιήσει την αγωνιστική παρουσία του".

Για τις λίγες τελικές προσπάθειες της Βέροιας: "Μας έλειπαν οι συνεργασίες. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν 4-5 περιπτώσεις που θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη εκτέλεση. Ενας τομέας που δεν είμαστε οι καλύτεροι της κατηγορίας και το ξέρουμε όλοι".

Για το ματς με τον Πλατανιά: "Αν αξιολογώ καλά τα πράγματα νομίζω πως το αποτέλεσμα του Ατρομήτου με τον Αρη δεν μπορεί να φύγει από το 1Χ. Αν είναι αυτό το αποτέλεσμα μας αρκεί η νίκη με τον Πλατανιά για να πετύχουμε τον στόχο μας".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ