ΒΕΡΟΙΑ

Και η Πορτογαλία στο κόλπο για Μπεν

Και η Πορτογαλία στο κόλπο για Μπεν

Ξεκαθαρίζει μέσα στις επόμενες ημέρες το ενδεχόμενο πώλησης του Μπεν, με ομάδα από την Πορτογαλία να μπαίνει στο κόλπο της απόκτησης του.

Ο 24άχρονος επιθετικός πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στην Ελλάδα μετρώντας 33 εμφανίσεις με 15 γκολ και 5 ασίστ. Η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε για την Βέροια και όπως είναι λογικό ο Μπεν βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων.

Το όνομα του βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων της "βασίλισσας", αφού από την παραμονή ή αποχώρηση του θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το πως θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο Μπεν, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ενδιαφέρει σύλλογο και από την Πορτογαλία, ο οποίος εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην Ευρώπη τη νέα περίοδο.

Εκτός από την Πορτογαλία όμως, προτάσεις υπάρχουν και από την Τουρκία (δυο ομάδες). Έχουμε ξαναπεί πολλές φορές πως η Ελλάδα παραμένει προτεραιότητα του Αφρικανού άσου, οπότε αν μπει στο κόλπο ομάδα από την Superleague, τότε θα ανατραπούν όλα.

Βέβαια τον πρώτο λόγο έχει πάντα η Βέροια που δεν έχει σκοπό να ξεπουλήσει τον ποδοσφαιριστή της ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός χρόνου ακόμα.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ