ΒΕΡΟΙΑ

Και Βίτι και Καπετάνο η Βέροια

Και Βίτι και Καπετάνο η Βέροια
Βίτι

Δύο σημαντικές μεταγραφές ολοκλήρωσε η Βέροια, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ημαθία. Και ο Πάμπλο Βίτι και ο Παντελής Καπετάνος θα ενισχύσουν τη "Βασίλισσα του Βορρά".

Η Βέροια είναι από τις ομάδες που δεν έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις ενίσχυσης για τη νέα σεζόν. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός πήγε πίσω και πλέον οι άνθρωποί της "τρέχουν" για να κλείσουν τις "τρύπες" που έχουν παρατηρηθεί στο ρόστερ.

Τα ρεπορτάζ του Sport24.gr που αφορούσαν σε δύο ποδοσφαιριστές επιβεβαιώθηκαν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βέροια, τόσο ο Πάμπλο Βίτι όσο και ο Παντελής Καπετάνος έκλεισαν στην ομάδα της Ημαθίας. Για τον 31 ετών Αργεντίνο επιθετικό είχατε διαβάσει στις 27 Ιουλίου στο "24ο Ευαγγέλιο", ενώ για τον 33χρονο φορ την Κυριακή (7/8).

Ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης βλέπει ότι σιγά, σιγά "γεμίζει" το ρόστερ και θα είναι σε θέση να δουλέψει με περισσότερη ηρεμία. Πάντως οι μεταγραφές δεν θα ολοκληρωθούν με τους δύο αυτούς παίκτες, αφού πάντα στο προσκήνιο παραμένει η περίπτωση του Ολλανδού Σαρπόνγκ, ενώ έχει προταθεί και ο Μανώλης Παπαστεριανός, που έφυγε από την Ξάνθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Προχωρημένες επαφές με Καπετάνο η Βέροια
Ένα φιλαράκι του Μέσι για την Βέροια

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ