ΒΕΡΟΙΑ

Κάανεν: "Υπέροχο να αρχίζεις με ένα ντέρμπι"

Κάανεν: "Υπέροχο να αρχίζεις με ένα ντέρμπι"

Ο Τον Κάανεν έκανε λόγο για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, το οποίο χαρακτήρισε ντέρμπι, ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει πιθανότητα να αποκτήσει έναν ακόμα παίκτη η Βέροια.

Για μία ακόμη μεταγραφή μίλησε ο Τον Κάανεν στην Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για το αυριανό παιχνίδι της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Ο 47χρονος Ολλανδός τεχνικός, που αύριο θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην άκρη του πάγκου της Βέροιας, χαρακτήρισε πολύ δύσκολο το παιχνίδι τονίζοντας πως οι παίκτες του θα πρέπει να παίξουν με καρδιά για να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στην αρχική του τοποθέτηση αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ είπε: «Το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και το καταλαβαίνω από τον τρόπο με τον οποίο το αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι και οι φίλαθλοι της ομάδας μας.

Δυστυχώς θα είναι στις κερκίδες και πολλοί οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας, αλλά εμένα μου αρέσει αυτό γιατί θα υπάρχει μια πολύ καλή ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα στο γήπεδο από τους φίλους και των δύο ομάδων.

Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ καλά το πρωτάθλημα και μετά το αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό η αυτοπεποίθηση ανέβηκε ακόμα περισσότερο.

Οι παίκτες αμύνθηκαν πολύ καλά στο ματς της Λεωφόρου και είχαν ευκαιρίες να πάρουν ακόμα και τη νίκη. Αύριο αντιμετωπίζουμε μια διαφορετική ομάδα, η οποία έχει πολύ καλούς παίκτες και πολλές επιλογές σε κάθε θέση. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά μεταξύ μας.

Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι καθώς το γήπεδο είναι μικρό και ποδοσφαιρικό, ενώ οι κερκίδες βρίσκονται κοντά στον αγωνιστικό χώρο. Σαν προπονητής είμαι χαρούμενος που ξεκινάω μ’ αυτό το ματς. Είναι υπέροχο να αρχίζεις με ένα ντέρμπι».

Για την μέχρι στιγμής παρουσία του στην ομάδα της Βέροιας είπε: «Στο διάστημα που βρίσκομαι στην ομάδα κάναμε μόνο 4-5 προπονήσεις και γι’ αυτό δεν θα προχωρήσουμε σε πολλές αλλαγές στο σύστημα. Θέλω οι παίκτες να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα.

Τις επόμενες εβδομάδες όμως, μέσα από σκληρή δουλειά, θα βγάλω τα συμπεράσματά μου για το καλύτερο σύστημα που αρμόζει στην ομάδα. Αύριο θα πρέπει να αγωνιστούμε δυνατά, με καρδιά, και εγώ από την πλευρά μου θα κάνω τις παρεμβάσεις που θα χρειαστούν».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τόνισε: «Δεν θα έχουμε στην διάθεσή μας δύο ποδοσφαιριστές. Τον Γκιγέρμο που τραυματίστηκε στην προχθεσινή προπόνηση και τον Αποστολόπουλο που δεν μπορεί να αγωνιστεί έπειτα από συμφωνία που έγινε μεταξύ των δύο ομάδων».

Για το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή παραδέχθηκε: «Υπάρχει πιθανότητα να αποκτήσουμε σήμερα έναν ακόμη παίκτη, αν προλάβουν να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες. Πρόκειται για έναν σέντερ φορ με έφεση στο σκοράρισμα, για τον οποίο έδωσα την συγκατάθεσή μου. Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε μία ακόμη επιλογή στην επίθεση».

Η σκυτάλη πέρασε στον βοηθό του Κάανεν και νέο μέλος του τεχνικού τιμ της Βέροιας τον Γιάννη Κερλίδη που υποστήριξε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τους ανθρώπους της ομάδας για την ευκαιρία αυτή που μου έδωσαν. Αυτή η περίοδος για μένα θα είναι περισσότερο δοκιμαστική, καθώς για ένα διάστημα 15 ημερών θα βρίσκομαι μαζί με τον κ. Κάανεν, ώστε να δει αν ταιριάζουν τα προσόντα μου με την δική του φιλοσοφία και μετά θα οριστικοποιηθεί η συνεργασία μας. Για μένα θα είναι σίγουρα μια σπουδαία εμπειρία».

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ