ΒΕΡΟΙΑ

Η πρώτη της Βέροιας και τα φιλικά

Η πρώτη της Βέροιας και τα φιλικά

Για την Δευτέρα (6/7) είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της Βέροιας ενόψει της νέας σεζόν ενώ ήδη η ομάδα της Ημαθίας έχει κλείσει τέσσερα φιλικά προετοιμασίας.

Την Δευτέρα (6/7) ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας της Βέροιας για τη νέα σεζόν με τους ανθρώπους της ομάδας της Ημαθίας να περιμένουν στην διάρκεια της εβδομάδας να μάθουν και την απόφαση του αθλητικού δικαστή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πριν δυο χρόνια.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου όμως δεν μπορούν να περιμένουν άλλο και για αυτό ξεκινούν την προετοιμασία τους με αρκετές ελλείψεις στο ρόστερ και χωρίς να έχει ακόμα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για το νέο προπονητή ο οποίος αναμένεται να είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Παρόλα αυτά η Βέροια έκανε γνωστά τρία φιλικά που "'έκλεισε" η ομάδα και θα δώσει επί ολλανδικού εδάφους με Ντεν Χαάγκ, Σίβασπορ και Χέρακλες στις 25, 28 Ιουλίου και 1 Αυγούστου. Στη χώρα της τουλίπας η ομάδα της Ημαθίας θα βρεθεί, ως γνωστόν, από τις 19 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου, ενώ στις 5 του επόμενου μήνα θα υποδεχτεί τη Σκόντα Ξάνθη.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ