ΒΕΡΟΙΑ

Για πρώτη φορά πλήρης η Βέροια

Για πρώτη φορά πλήρης η Βέροια
INTIME SPORTS

Ο Στέφαν Στόικα είχε την ευκαιρία στην σημερινή προπόνηση της Βέροιας να έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του μετά την επιστροφή των Μίλιαν Μρντάκοβιτς και Κενάν Μπαργκάν.

Μετά την επιστροφή των Μίλιαν Μρντάκοβιτς και Κενάν Μπαργκάν ο Στέφαν Στόικα είχε την ευκαιρία στην σημερινή προπόνηση της Βέροιας να έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του.

Κάτι που συνέβη ουσιαστικά για πρώτη φορά σε αυτό το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος και στα πλαίσια της προετοιμασίας της "Βασίλισσας του βορρά" για το παιχνίδι της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης με τον Άρη.

Το βάρος της προπόνησης έπεσε κυρίως σε ασκήσεις τακτικής με τους Μρντάκοβιτς και Μπαργκάν που απουσίαζαν χθες, να παίρνουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα και να θέτουν εαυτό στην διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού εν όψει του ντεμπούτο του.

Για αύριο Πέμπτη οι "κυανέρυθροι" θα προπονηθούν πρωί - απόγευμα, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο αν το επιτρέψει ο καιρός, η προπόνηση θα γίνει στο νέο χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου της πόλης και έδρα της ομάδας.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ