ΒΕΡΟΙΑ

Για αποτέλεσμα στην Τούμπα

Για αποτέλεσμα στην Τούμπα

Η Βέροια θα ταξιδέψει το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη για το αυριανό της παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας με στόχο να αποκομίσει βαθμολογικά οφέλη (06/04, 17:15)

Με στόχο να αποκομίσει βαθμολογικά οφέλη θα ταξιδέψει το απόγευμα η αποστολή της Βέροιας στην Θεσσαλονίκη για το αυριανό της παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας (06/04, 17:15).

Ένα παιχνίδι για το οποίο η προετοιμασία του συνόλου του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ολοκληρώθηκε με ένα μεσημεριανό χαλάρωμα στο Δημοτικό Γήπεδο της πόλης.

Παρά το γεγονός ότι στην Βέροια δεν αρνούνται πως ο ΠΑΟΚ αγωνιζόμενος και στην έδρα του είναι το φαβορί για την νίκη ωστόσο δείχνουνε αποφασισμένοι να παίξουνε το παιχνίδι του και να αποκομίσουνε βαθμολογικά οφέλη

Βαθμολογικά οφέλη που θα φέρουνε την Βέροια ακόμη πιο κοντά στο να πετύχει μετά το πέρας των εναπομείναντων τριών φετινών αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Super League τον βασικό της στόχο. Την παραμονή της σε αυτό.

Αγωνιστικά ο Καλαϊτζίδης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες τεσσάρων ποδοσφαιριστών του και πιο συγκεκριμένα στους τιμωρημένους Γεωργιάδη, Γεωργέα, Κόστλι και στον τραυματία Σνάουτσνερ.

Στον αντίποδα, οι Καλί και Καλτσάς συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή με τον πρώτο μάλιστα μετά από δύο μήνες αλλά δεν θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα, ενώ το παρόν μετά από απουσία πέντε μηνών θα δώσει και ο Αλέξης Βεργώνης.

Με την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης ο Καλαϊτζίδης ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή του για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με αυτούς να είναι οι: Τζόναθαν, Μπερτίν, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Καλογέρης, Γκιγέρμο, Ολαιτάν, Μπαργκάν, Μοκάκε, Ιωάννου (πιθανή ενδεκάδα), Κοτταρίδης, Τζημογιάννης, Καλί, Βεργώνης, Ρεάνο, Καλτσάς, Παυλίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλευρό των ποδοσφαιριστών της Βέροιας στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας θα είναι και φίλαθλοι της «Βασίλισσας του βορρά». Αξίζει να σημειωθεί δε ότι έχει προγραμματιστεί εκδρομή του Συνδέσμου Φιλάθλων «Queen΄s Boyz».

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ