ΒΕΡΟΙΑ

Γαϊτάνος: "Οι παίκτες μου ήταν γενναίοι"

Γαϊτάνος: "Οι παίκτες μου ήταν γενναίοι"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στον Απόλλωνα εμφανίστηκε ο Στέφανος Γαϊτανός, υπογραμμίζοντας πως έβγαλαν καρδιά και παληκαριά. Αναλυτικά όσα δήλωσε.

"Οι παίκτες μου ήταν γενναίοι. Χρειάζεται παληκαριά και πίστη σε τέτοια παιχνίδια για να πάρεις βαθμό. Η ομάδα μας έβγαλε καρδιά.

Τακτικά, θα μπορούσε η Βέροια να εκμεταλλευτεί το πρώτο ημίχρονο και να αξιοποιήσει το πέναλτι, να προηγηθεί, σε ένα κρίσιμο σημείο και να της φανεί αυτό χρήσιμο στο δεύτερο ημίχρονο", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας της Ημαθίας, και συνέχισε

"Ο Απόλλων πιεζόμενος για ένα θετικό αποτέλεσμα, θα προσπαθούσε να αντιδράσει με έναν ανορθόδοξο τρόπο και δεν ξέρω αν διατηρούσε την αμυντική του συνοχή και αυτό θα του κόστιζε.

Το χαμένο πέναλτι συνεπώς μας έκανε διπλή ζημιά. Και χάσαμε την ευκαιρία να προηγηθούμε και δεν μπορέσαμε να βγάλουμε πιο πλούσιο επιθετικό παιχνίδι στο δεύτερο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλωνας μας υποχρέωσε να μαζευτούμε στην περιοχή μας αλλά είχαμε υπεροπλία.

Ένα δοκάρι και μερικές φάσεις του Φαρινόλα, δεν νομίζω να οδηγήσουν τον Απόλλωνα να πει ότι τον αδικεί το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, με ορισμένα ποσοστά υπέρ της δικής μου ομάδας".

Όσον αφορά στα συναισθήματά του κατά την επιστροφή του στη Ριζούπολη (έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής σε Βέροια και Απόλλωνα Σμύρνης), ο Στέφανος Γαϊτάνος δήλωσε συγκινημένος και ότι έχει όμορφες αναμνήσεις από εκείνη την περίοδο.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ