ΒΕΡΟΙΑ

Έρχεται ο Ντούσερ

Έρχεται ο Ντούσερ

Ο Άλντο Ντούσερ αποτελεί τον επόμενο μεταγραφικό στόχο της Βέροιας και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται στην πρωτεύουσα της Ημαθίας

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η απόκτηση του Άλντο Ντούσερ στην Βέροια και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Οι συζητήσεις με τον 33χρονο Αργεντινό αμυντικό μέσο δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να έχουνε αίσιο τέλος ώστε στην συνέχεια να του αποσταλούν τα αεροπορικά εισιτήρια.

Μεταξύ των δύο πλευρών είναι σχεδόν όλα συμφωνημένα με τον Ντούσερ από την στιγμή που επέλθει η συμφωνία να αποτελέσει την δεύτερη μεταγραφή της Βέροιας στην περίοδο του Ιανουαρίου μετά τον Γκανέζο Μοχάμεντ-Αβάλ Ισά.

Ο 33χρονος Αργεντινός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του στην Νιούελς Ολντ Μπόις της πατρίδας του το 1997, τον επόμενο χρόνο μετακόμισε στην Πορτογαλία και την Σπόρτιγκ και από το 2000 μέχρι το 2011 ήταν στην Ισπανία.

Συγκεκριμένα στις Λα Κορούνια (2000-2007), Ρασίνγκ Σανταντέρ (2007-2008), Σεβίλη (2008-2010) και Εσπανιόλ (2010-2012) όπου πέρσι δόθηκε με την μορφή δανεισμού στην Μπαρτσελόνα του Ισημερινού και το καλοκαίρι πήγε στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Ακόμη στην Βέροια βρίσκονται σε συζητήσεις με δύο ακόμη Ευρωπαίους ποδοσφαιριστές ευελπιστώντας πως μέχρι την Πέμπτη θα έχουνε έρθει σε συμφωνία μαζί τους. Έναν αμυντικό χαφ και έναν επιθετικό.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ