ΒΕΡΟΙΑ

Επιχείρηση πρόκριση

Επιχείρηση πρόκριση
Ναζλίδης

Με τον Θωμά Ναζλίδη στην αποστολή για πρώτη φορά η Βέροια θα υποδεχθεί αύριο τον Πανιώνιο στις 15:00 στο Δημοτικό στάδιο της πόλης στον επαναληπτικό της 3ης φάσης του Κυπέλλου, για τους 16 του θεσμού, με στόχο την πρόκριση.

Η Βέροια θα υποδεχθεί αύριο τον Πανιώνιο στο Δημοτικό στάδιο της πόλης στις 15:00 στον επαναληπτικό της 3 φάσης του Κυπέλλου, για τους 16 του θεσμού, με στόχο να πάρει την πρόκριση παρόντος του Θωμά Ναζλίδη.Στόχος στις τάξεις της «Βασίλισσας του βορρά» η πρόκριση που θα επιτρέψει να ξεχαστεί η βαριά ήττα του περασμένου Σαββάτου στην Κέρκυρα.

Οι «κυανέρυθροι» υποδέχονται την ομάδα της Νέας Σμύρνης θέλοντας να ανατρέψουνε το εις βάρος τους 2-1 της περασμένης Τρίτης. Αγωνιστικά, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου.

Στην τελευταία προπόνηση ο Χοσέ Γκρανέρο είχε όλους τους ποδοσφαιριστές του με εξαίρεση τον τραυματία Καλί στην διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένου και του νεοαποκτηθέντα Θωμά Ναζλίδη. Ωστόσο δεν θα μπορέσει να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της Βέροιας αφού δεν έχει εκδοθεί ακόμα το δελτίο του.

Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ισπανός τεχνικός της «Βασίλισσας του βορρά», ο οποίος αναμένεται να κάνει το απαραίτητο «rotation», για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι οι:Βασιλειάδης, Τζινάρ, Βέρτζος, Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Καταλά, Μαλόν, Μπαλάφας, Βάσκες, Βεργώνης, Άρτσε, Εσπάρθα, Ντόγος, Παυλίδης, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Καλτσάς και Κάμπορα.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ