ΒΕΡΟΙΑ

Επιμένει ο Γαϊτάνος

Επιμένει ο Γαϊτάνος
Γαϊτάνος INTIME SPORTS

Η προετοιμασία της Βέροιας για το μεθαυριανό παιχνίδι στα Χανιά με τον Πλατανιά μπορεί να συνεχίζεται υπό τις οδηγίες του Στέφανου Γαϊτάνου ωστόσο δύσκολα να κάτσει στην άκρη του πάγκου του.

Δύσκολα να κάτσει στην άκρη του πάγκου της Βέροιας ο Στέφανος Γαϊτάνος στο μεθαυριανό παιχνίδι στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά παρά το ότι η προετοιμασία συνεχίζεται υπό τις οδηγίες του.

Ο «Στρατηγός» παρά τις πιέσεις της διοίκησης της ΠΑΕ όλες αυτές τις τελευταίες μέρες φαίνεται να εμμένει στην απόφασή του να μην συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της «Βασίλισσας του βορρά» μέχρι το φινάλε της περιόδου. Και κατ΄ επέκταση του πρωταθλήματος της Super League.

Αυτό προέκυψε μετά την προχθεσινή συνάντηση με αποτέλεσμα αν δεν αλλάξει κάτι οι «κυανέρυθροι» θα μεταβούν στην Κρήτη με υπηρεσιακό δίδυμο που θα αποτελείται από τον Γιώργο Λαναρή και Δημήτρη Χριστοφορίδη. Τον γενικό αρχηγό και πρώην ποδοσφαιριστή της Βέροιας και τον τεχνικό της Κ17 και επίσης παλιό ποδοσφαιριστής της.

Την ίδια ώρα ο βασικός υποψήφιος της διοίκησης της ΠΑΕ Βέροια για να αποτελέσει τον τεχνικό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου παραμένει πάντα ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος νυν τεχνικός από την ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ