ΒΕΡΟΙΑ

Επέστρεψε ο Μπεν

Επέστρεψε ο Μπεν
Μπεν INTIME SPORTS

Ο Μοχάμεντ Μπεν επέστρεψε στην πόλη της Βέροιας αργά το βράδυ της Δευτέρας (7/7) και από την Τετάρτη (9/7) θα ξεκινήσει προπονήσεις μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα της πώλησής του.

Στην πόλη της Βέροιας επέστρεψε αργά το βράδυ της Δευτέρας (7/7) ο Μοχάμεντ Μπεν και από Τετάρτη (9/7) θα ξεκινήσει προπονήσεις μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα της πώλησής του.

Ο 25χρονος επιθετικός και περσινός πρώτος σκόρερ της "Βασίλισσας του βορρά" στο πρωτάθλημα της Super League είχε εξασφαλίσει άδεια από το τεχνικό τιμ λόγω των υποχρεώσεων που είχε με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Αυτήν από τις Κομόρες.

Ακολούθως από αύριο θα ξεκινήσει προπονήσεις με την διοίκηση της Βέροιας να αναμένει τις προτάσεις που θα φέρει ο μάνατζέρ του ώστε να γίνει πράξη η πώλησή του.

Κατά τα άλλα για την Πέμπτη (10/7) είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Ντομινίκ Μαλονγκά, με τον Γάλλο επιθετικό να είναι να βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του και να υπογράψει το συμβόλαιό του διετούς διάρκειας. Μία μεταγραφή που φαίνεται να αποτελεί την υπέρβαση της διοίκησης της ΠΑΕ.

Επίσης μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να οριστικοποιηθούν άλλες 1-2 μεταγραφές με στόχο της διοίκησης της ΠΑΕ να αποτελεί έως την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας (27/7) να έχει κλείσει το μεγαλύτερο μέρος του φετινού ρόστερ.

Όσον αφορά τους Νίκο Καλτσά και Κενάν Μπαργκάν η διοίκηση της Βέροιας μπορεί να ήταν θετική στην πώλησή τους αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια ικανοποιητική πρόταση. Κάτι που σημαίνει ότι θα παραμείνουν στο ρόστερ και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο αγωνιστικό μέρος το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε μία πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ