ΒΕΡΟΙΑ

Επένδυση με Πλαβούκο

Επένδυση με Πλαβούκο

Η ΠΑΕ Βέροια, ακολουθώντας την λογική της επένδυσης στο μέλλον, προχώρησε στην απόκτηση του 19χρονου μεσοεπιθετικού Παναγιώτη Πλαβούκου από τον Θρασύβουλο.

Ακολουθώντας την λογική της επένδυσης στο μέλλον η ΠΑΕ Βέροια προχώρησε στην απόκτηση του Παναγιώτη Πλαβούκου από τον Θρασύβουλο.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας της Φυλής στο πρωτάθλημα της Football League, έχοντας 35 συμμετοχές και 2 γκολ σε Football League και κύπελλο.

Κατά τα άλλα και όσον αφορά τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών από το ρόστερ της Βέροιας της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε παραμένει ερωτηματικό ποιος θα πάρει την σκυτάλη από τον Βραζιλιάνο Ορέστες.

Στα πλάνα της διοίκησης της ΠΑΕ είναι οι Κοτταρίδης, Μπάρμπας, Βεργώνης και Καλί ενώ άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τις περιπτώσεις των Ιωάννου και Μπερτίν. Όπως και με τον Τζόναθαν Λόπεζ παρά το γεγονός ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εν τω μεταξύ στους μεταγραφικούς στόχους της Βέροιας παραμένει πάντα ο Γιώργος Κατίδης, με την πρώτη συνάντηση να έχει ήδη γίνει από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας. Ακόμη ακούστηκε το όνομα του Ισπανού μέσου Ντιέγκο Λεόν με εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα της Super League αφού στην περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα της Βέροιας.

Μεταξύ άλλων η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με έναν Αλβανό διεθνή μέσο και έχει ξεχωρίσει και έναν Χιλιανό αριστερό μπακ-χαφ που αγωνίζεται στην Κόλο-Κόλο. Τέλος απομένει να φανεί ποια εξέλιξη θα έχει η πρόταση που έχει φθάσει στα γραφεία της ΠΑΕ από την ιταλική Βαρέζε για την απόκτηση του Νίκου Καλτσά.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ